Thursday, December 27, 2012

Torsdag

Julen är snabbt förbi här i USA, här firar man i princip bara på juldagen. Sarah begärde i år igen att vi skulel ha uppesitarkväll med spel och pizza, så det blev det. En och annan julfilm slank med också.

Själva juldagen var perfekt slapp och trevlig. Jag gräddade belgiska våfflor och stekte bacon till frukost, sedan öppnad evi julklappar (vi tjyvstartade lite på Julafton). Sedan slappade vi lite, gjorde oss i ordning och drog till Polo Grill där det var uppdukat till världens godaste buffe. VAD med MAT och vad GOTT!

Sedan tog vi en timmes promenad med hundarna efter att vi varit hemma och hämtat dem. En härlig tur runt en sjö i en av våra favoritparker. Sedan bara slapp och mys! Jag han dock läsa 2½ böcker öve rjulledigheten, så inte illa.

I går, Annandag Jul, var det tillbaka till jobbet som vanligt. Det är svårt att hitta svenska översättare i mellandagarna, speciellt eftersom ju de flesta svenska översättare bor i Sverige, och de är så gott som lediga allihopa. Så JAG får väldigt mycket att göra i mellandagarna. Samma under semestertiderna på sommaren!

Det var världens fräs på datorn igår! Idag tar jag det lite lugnare, och imorgon blir det lite mycket jobb igen. Jag har egentligen jobb att göra idag, men förutom ett par små, så tänker jag faktiskt städa undan julen istället.

Vi har ju haft våra julsaker uppe sedan november, så nu ska d eut. Har ju inte tid att njuta av någon jul i mellandagarna ändå, så då kan jag ju lika gärna städa undan den...

Sarah har sin BFF här hela dagen, så förutom att fixa lite lunch så rår de ju om sig själva.

Nej, nu ska jag skicka iväg ett jobb, sedan ta en paus och kolla in svenska Hamilton 2, och sedan städa vidare.

1 comment:

Desiree said...

Vill passa på att önska dig ett riktigt Gott Nytt År! Uppesittar kvällen ni hade lät himla mysig. Här har jag också städat undan julpynten nu.
Kram och Gott Nytt År som sagt.