Friday, April 19, 2013

Trött fredag

Igår hade vi möte med Girl Scouts och det var väldigt stressigt. Vi hade mycket att göra, för på söndag ska vi deltaga i en International Fair och ha ett bås om Japan. Vi dekorerade tröjor som truppen ska ha på sig, med de japanska orden för Hej och Troop 702 på. Sedan tillverkades superfina namnlappar där varje tjejs namn står på engelska och japanska, plus att de har en origami-figur fäst på varje lapp.

Vi förberedda också en sorts broscher som besökare ska få tillverka vid vårt bås, bestående av den japanska flaggan. Varje land/bås har en typ av brosch och när flickorna går från bås till bås får de en vid varje. De har hattar som dessa broscher samlas på, och efter många events har de redan en del sådana. Alla broscherna är tillverkade av scouter och de kalas "swaps".

Sedan tillverkade tjejerna en massa planscher som vi ska ha för att visa upp den japanska kulturen, de övade en liten pjäs som de ska uppträda med och lite annat. Jag måste komma ihåg att ta med grönt iste som det ska bjudas på vid vårt bås. Och så har vi en tvättäkta Japanska som ska visa upp sig i full Kimono.

Så det blir nog bra, det var bara lite mycket att fixa med i går kväll på kort tid...

Jag är så himla trötter idag, men ska nog få till lite tvätt och städ i alla fall. Jobb tror jag inte att det blir, men man vet aldrig om något ramlar in senare...

Vi får se hur vädret blir imorgon om vi kan åka till Aquatica, ska visst bli 50 % chans för åskväder, men vi har inte så många lediga helger att ta av, så det vore bra om vi kunde komma iväg imorgon. Regn gör ju inget, men om det åskar stänger de alla attraktionerna, och då är det ju inte så kul. Har vi tur blir det bara lite åska och inget heltäckande, så att säga.

Ha en fin vårhelg alla!

No comments: