Wednesday, August 5, 2009

Where did all those years go?

I just can't believe she is starting 1st grade on August 24th! Time sure fly!!!

Taken in June with my cell phone

8 comments:

MammaAnna said...

Min lille kille har då blivit KROKODIL- vilket betyder att man är STÖRST på dagis!! Jag vet att jag kommer att stor tjuta den dagen han nästa sommar skall sluta på dagis ;-) Har gjort de de andra barnen avtackning. Stora börja de bli våra små liv!!

S w e F l o said...

Ja jag läste det, tider går som bara den. Och titta bara på din lilla fröken M, så stor hon är! Jag vill se lite nya kort förresten! Kram!

Marianne said...

Hur gammal är hon? Det är ju så olika åldrar på när man börjar skolan, så därför undrar jag.

Hon är så SÖT!

KRAM!

S w e F l o said...

Hon blev 6 i maj. Känns lite konstigt som svensk att de börjar skolan så tidigt här, dessutom är det hårda bud med en gång, det ska läsas och räknas en hel del redan i lekis.

petchie said...

Jättesött foto på din lilla flicka! Hon kommer ju alltid att vara din lilla flicka oavsett hur gammal hon blir, eller hur!?
Kram!

S w e F l o said...

Jag säger alltid att "you will always be my baby", men hon blir så arg "Jag är ingen baby" har försökt att förklara att det inte betyder baby bokstavligen, men hon är mycket misstänksam mot det, ha ha!!!

carina@pocolococreativo said...

Min har storlek 46 i skor nu, och det är ändå min baby!

Taina said...

En riktig skönhet! Ja tiden går så fort. Jag har ju spridit ut mina barn. Öh det där lät lite konstigt men min äldsta är 23 och yngsta 5. Däremellan finns en 16-åring. Då känns det som om jag draaaar ut på småbarnsåren ;)