Friday, October 22, 2010

Fredag

Men fy vad tråkig jag har varit här! Det har bara varit så mycket vardag, så man hinner liksom inte med i svängarna...

Nu verkar i alla fall jobbet ha lagt sig för denna vecka, det blir nog (förhoppningsvis) bara småprojekt som trillar in idag. Ska bli skönt att slappa lite, ska bla titta på lite TV som jag missat.

Sarah är ledig på måndag, så det blir tredagarshelg. Vi skulle på middag på lördag, men det har flyttats tills nästa lördag istället. Jag tror jag och Sarah ska försöka oss på att ta hål i det örat som hon hade infektion i, det har växt igen så pass mycket att jag inte vågar trycka in nått öronhänge där (inte för att hon ens skulle låta mig försöka), så det blir bäst att gå och få ett nytt hål taget :-)!

Senare idag måsta jag ta mig till två olika ställen för att välja ut golv- och målarfärgsprover så vi kan besluta oss för vilka färger vi vill ha i uthyrningshuset. Det är bara småsaker kvar att göra där nu, allt det stora är klart, kyl/frys, spis och fläkt har leverats, nya dörrar ska installeras snart. Ser finfint ut!

På söndag ska vi ta oss till en Pumpkin Festival för lite trevligheter, men annars blir det nog en realtivt lugn helg. Jag och Sarah har beställt ett nytt Wii-spel som kommer imorgon, Wii Party, och det blir nog lite spelande tror jag.

Nästa helg blir det mer action, då har vi stort Halloween Party på Sarahs Tae Kwon Do-skola. Vi ska släppa av henne (iklädd Halloween-kostym) där klockan 6 PM och inte hämta förrens 10 PM. De ska leka lekar, äta pizza och ha kostymtävling bla. Ken och jag ska på date. DET är verkligen inte nått vi gör ofta, utan barn! Det blir nog lite bio och kanske lite gott att äta.

På lördagen sedan nästa helg har vi då middagen med goda vänner, och på söndagen är det såklart HALLOWEEN, och då blir det trick or treat så fort solen gått ner (ungefär vid 6-6.30 PM) fram till ca 9 PM.

Men nu ska jag som sagt kolla på lite TV och bara njuta av att slappa... Härligt!

PS jag hade rätt i att sätta lösenord på bloggen, jag fick reda på att dottern hade luskat ut att jag hade en blogg och använt Google Translate för att läsa allt jag skrivit...

Här kommer lite kort från Great Smoky Mountains National Park-resan:
Wild TurkeyHär ser man lite av staden Gatlinburg
Sarah och Ken

4 comments:

Anonymous said...

Vilka underbara bilder!

/Mari, med 10 dar kvar till Indien...

Mrs Clapper said...

Helt fantastiska bilder! Måste varit otroligt att uppleva... Bilden med ljuset och hästarna är ju makalös.

SweFloKeto said...

Hela ridturen va rlite magisk, perfekt sol som silade sig ner mellan de vackra höstlöven och vi följde en bäck som porlade så vackert och den hade ett par små vattenfall. Och så var vi på helspänn för att det kunde finnas björn och det ville vi inte missa! Lite annorlunda att rida uppför och nerför ett berg med ett stup på ena sidan, det blev lite extra äventyrligt!

Saltistjejen said...

Underbara bilder!!