Monday, November 16, 2009

Segt idag

Har chattat via datorn med teknisk support för mitt virusprogram, Norton 360. Självklart var supporten i Indien, vilket inte alls är speciellt förvånande nuförtiden. De lyckades dock inte fixa problemet, det verkar värre till och med. De ska ringa senare och kolla om det fixat sig, men så är ju inte fallet. Tror att det är nått med Windows 7, det är ju alltid lite saker att reda ut när man får ett nytt operativsystem. Dessutom har min skrivare mystiskt nog avinstallerats!

Och teckensnittet Verdana är borta... fet stil och kursiv stil finns fortfarande, men inte den vanliga... Mystiskt igen!

Känner mig lite rastlös för det här med huset. Det verkar ju som om det händer saker bakom kulisserna, men jag vill veta hur det ska bli NU. Ken tycker bara att det är bra att det dröjer, eftersom vi inte vill ansöka om lånet förrens i januari när vi gjort vår deklaration. Då kommer vår inkomst för 2009 räknas med, och eftersom den är så pass mycket högre än året innan kommer det att ge oss en mycket bättre räntesats. Och det är ju bra såklart.

Standard för en sk shortsale är ca 3-4 månader innan det är klart, så det är ju i början på januari eller februari. Vår mäklare, min kära vän S, tror att vi kommer att få besked nu i november, men vem vet. Det vore ju en trevlig julklapp att veta om det blir nått eller inte. Lite frusterande som nu i helgen när jag och Sarah var på IKEA. Jag hittade en massa kul, men ingen ide att köpa nått nu känns det som eftersom vi inte vet hundra vilket hus det blir ännu. Suck ja. Nu ska jag kolla lite på TV tror jag. Har liksom inte lust med nått annat. Fast jag borde planera lite inför Thanksgiving eftersom det ska med en del i bilen inför 9½ timmars bilresa upp till bergen på onsdagen dagen innan...

2 comments:

Marianne said...

Å så irriterande med support så långt bort! Pratar de engelska som är lätt att förstå, eller får man anstränga sig för att höra? Indisk engelska är ju inte alltid den lättaste. Hoppas det löser sig snabbt nu!

Ja och huset. Förstår att du känner dig som i ett vakuum, ingen idé att göra någonting varken här eller där eftersom du inte vet. Men tv låter som en bra lösning för att slappna av och låta tankarna ta en paus!

Kram!

S w e F l o said...

Just de 2 jag pratade med lät som om de kom direkt från Oxford, så inga problem där. Men ibland kan det vara tufft när de pratar snabbt...