Wednesday, May 8, 2013

Grattis!

Idag fyller Sarah 10 år. Tänk vad tiden går!

Sarah 1 år

Ken skjutsade precis iväg henne till skolan, men först ska de åka och hämta donuts som hon ska bjuda på i klassen idag.

Och ikväll får hon välja restaurang att äta på, och hon valde pizzerian Hungry Howie's. De har precis flyttat till nybyggd lokal och hon älskar dessutom pizza, så det var ett givet val för henne (de har pizza, sallad och soppa plus desserer i buffé-stil).

Sedan på lördag kommer farmor, och Sarah ska ha Pool Party på GT Bray Park's Aquatic center för sina tjejkompisar. Hennes BFF ska dessutom med hem hit efteråt för att sova över.

Själv jobbar jag på ett ganska stort jobb. En ny del av jobbet väntas komma in snart, och jag måste få klart på den delen jag har nu först, så lite stressigt.

Precis när vi tyckte att försommarlugnet hade lagt sig över skolan visade det sig att eleverna ska göra ett STORT Science Fair-projekt. Det ska experimenteras, analyseras och skrivas, plus att en monter ska dekoreras och iordningställas. Mycket jobb och en stor del av betyget för både matte och science...

Och så ska vi försöka ta oss till stranden på söndag, som dessutom är Mors dag här i USA: Så det blir nog fullt upp!

4 comments:

Ann said...

Grattis Sarah!!

Anonymous said...

Vad blir det för Sience project som Sarah ska göra?

-Mari-

SweFloKeto said...

Hennes projekt handlar om isoleringsmaterial och vilket material som lämpar sig bäst för att hålla en dryck kall bäst. Hon testar olika material på koppar i samam strolek, frigolit, papper och plast. Sedan ska allt analyseras och organiseras och presenteras! :-)

Anonymous said...

Intressant!

-Mari-