Wednesday, February 9, 2011

Go Sarah!

Today Sarah's school had their awards assembly for this semester, since the report cards were given out last week.

Sarah had some extra good grades this time and she got on the Honors Roll, got awarded Soaring Star and got elected to be Student of the Month (they elect one kid from each grade level that have excelled).

Good for her, she is really proud of her self, and we of her. She even got to have lunch with the Principal today, very special to sit at his table.


Sarah and her awards
With each award she also got a gift certificate for a free lunch or dinner at three different restaurants, two of which we frequet often. Nice!


The Gift Certificates

6 comments:

Victoria said...

Grattis Sarah, good job!!!

Saltistjejen said...

GRATTIS!!
Wow!
Vad duktig hon är!

Desiree said...

Wow, stort grattis till Sarah. Så duktig hon är. Både hon och ni som föräldrar har all anledning att vara mycket stolta. Jag tycker det är kul att amerikanska skolor ser till att faktiskt komma med utmärkelser och sådant som sporrar eleverna till att prestera bättre och att de också får något fint och roligt för sin insats sedan.

Stort grattis till en superduktig tjej.
KRam!

Anonymous said...

Pratade me din mormor i dag i affären, hon var SÅ glad över att du kommer hem i sommar :-)Hon läntar efter dig... Så vi är fler ;-)

KRAM ANNA

Jenny said...

Vilken duktig tjej, grattis! Är också nyfiken, jag har fått för mig att Sarah är jämnårig med Mathilda och alltså i 2nd grade, stämmer det? Får ni betyg i 2nd grade i Florida? I NC får de "bara" 1-3 "betyg" tom 2nd grade, där 3 egentligen bara betyder man han har de kunskaper man "ska" ha för kvartalet och möter alla krav, och 1 är då mer att man inte riktigt möter kunskapskraven för kvartalet. Riktiga a-f betyg får de först i 3rd grade och det är också då de kan hamna på honor roll för första gången. Är nyfiken på hur delstaterna skiljer sig åt!? Kram!

SweFloKeto said...

De får inte "riktiga" betyg förens i 3:an, (hon är i 2:an nu. Nu får de 1 om är excellent, 2 om de är genomsnitt och 3 om de behöver förbättra sig.

Här startade de med Honor Roll för 1½ år sedan för att boosta mroalen bland eleverna, de startade också med Rewards Assembly, för att sporra eleverna och få dem att vilja ge lite extra. Det är nog inte samma i alla kommuner. Om de får över 2, dvs 1:or, i något ämne får de erkännande för det, och om de har ett visst antal hamar de på Honors Roll. Student of the Month har de ju haft i alla år, det är ju en annan grej. Jag tor det handlar mer om karaktär, varje månad är det ett nytt ämne, tex respekt och de får poäng. Den som får mest poäng inom det blir således Student of the Month.