Tuesday, March 8, 2011

Hej!

Förösker skaka av mig alla tankar på sjukdom idag, det är SÅ vackert väder ute! Sarah var uppe till sent igår (det är ju lov trots allt) och jag väckte henne just liet smått kvart över tio.

Stackars katten Elsa har det inet kul idag. Igår fick hon de två sista vaccinationerna (inget mer nu på ett år). Jag berättade hur ont hon hade haft i bakbenet sist, så de beslutade sig för att ge dem i ryggen. Resultatet blev att hon nu har så ont i ena frambenet så hon inte ens kan stödja sig på det!

Imorse bar jag henne till maten som hon glupskt åt (igår ville hon inget ha), sedan försökte hon halta till kattlådan, men jag fick hjälpa henne i. När hon var klar tittade hon på mig som att säga "Jag kan inte krafsa med den här tassen". Så jag krafsade över kattsand med kattsandsskopan och hon såg nöjd ut.

Sedan fick hon bäras till en filt där hon nu sitter och ligger om vart annat. Stackaren. Men om det var som förra gången är hon nog sig själv imorgon igen. Ett helt pund (nästan ett halvt kilo) hade hon gått upp sedan vi var där för 3 veckor sedan!

Fick just en eCheck via PayPal för det där stora jobbet jag gjorde i december, så när den checken är klar (tar 5-7 arbetsdgar för "clearing") så ska jag boka resan till Sverige. Utrikes, inrikes och båtbiljetter! Hoppas på en stark dollar nästa vecka!

I övrigt har Sarah och jag tänkt oss en liten utflykt till Desoto Memorial. De har så vackra vandringsleder längs med vattnet, det blir mysigt! Hundarna brukar gilla att promenera där också, så de blir nog glada!

1 comment:

Saltistjejen said...

Å vad härligt det låter med era dagsplaner! och att ni kan boka Sverigebiljetter snart!
Lilla Elsa, hoppas hon snart hämtar sig. Men det brukar de göra.
Skönt också att höra att du kan tänka framåt och såpass positivt ändå. Du är verkligen så stark!!! :-)
Stor varm KRAM till er alla!