Thursday, March 10, 2011

Torsdag

Har inte haft så mycket tid att skriva nått... Har jobbat för fullt!

Sarah och jag har dock sett till att göra något kul varje dag, igår var vi ute på lång naturvandring med hundarna och imorgon blir det nog bio.

Idag vete sjutton, det har regnat och stått i, värsta stormen imorse när vi vaknade. Tydligen ska det blir kyligare nu igen under nästan en vecka. Så ingen strand idag som vi hade tänkt. Men om det klarnar upp och jag har tid i eftermiddag ska vi nog komma ut på ännu en naturvandring. Den här leden är dessutom asfalterad, så Sarah kan ta med sig sin kära scooter (sparkcykel).

Ska göra några ärenden idag, men det får nog bli efter lunch. Ska nog passa på när det är ruskigt ute och städa lite, i alla fall köket som ser förfärligt ut (det blir lätt så när jobbet tar över).

Jag har nämligen lämnat in andra delen av jobbet, och jag väntar nu på den tredje och sista omgången, men den lär inte komma in förens på eftermiddagen eftersom agenturen befinner sig i San Francisco och de har således inte börjat jobba där ännu eftersom de ju ligger tre timmar efter oss här i Florida...

No comments: