Saturday, March 26, 2011

Lördag

Wow, så har mycket energi kan jag inte komma ihåg när jag har haft sist! Jag vaknar pigg som bara den på morgonen och har inga problem att multitaska hela dagen.

Och magen! Min mage är så glad, så glad nu när jag börjat äta LCHF... Ingen stor svullen mage och konstigheter. Och jag har lyckats gå ner 6 pund på lite över en vecka, dvs 2,7 kg. Kroppen känns minde uppblåst, känns riktigt, riktigt bra.

En sak som jag har hört att LCHF är bra för är att många får mindre inflammation (de som lider av det då). Och helt klart stämmer detta, jag som brukar ha någon form av ledvärk varje dag har inte haft någon på FLERA dagar! Förstå hur skönt det är?

Tack vare detta har jag varit ute på ca 50 minuters långpromenad varje morgon, vilket hade varit tufft i vanliga fall. Jag kanske har hittat något här, för hittills är det bara plus för mig (och maken som också har gått ner i vikt och känner sig piggare).

Det häftiga är ju att jag äter mindre varje dag, men är mätt hela tiden. Igår åt jag lunch vid 11:30 och var inte hungrig förrens vi kom hem vid 7:30 PM på kvällen! Känns väldigt befriande!

5 comments:

Saltistjejen said...

Härligt!!!!
Vad glad jag blir för din skull!!!!! Tänk att en diet kan göra så stor skillnad! Det är ju fantastiskt!
Kram!!

Desiree said...

Det är underbart när man har sådana dagar att man känner sig både pigg och får mycket gjort. Jag älskar sådana dagar.
Kram!

Victoria said...

Gu´ vad bra att LCHF funkar för dig! Jag hade inte tålamod och saknade pasta och sånt för mycket.
WW får duga just nu.
Kram!/Vic

Anonymous said...

Kul att det fungerar så bra!
Får man unna sig något utanför dieten ibland?
Om inte så får jag ta och leta runt lite här i Stockholm efters ställen vi kan gå ut & äta på när ni kommer hit.
Fast du kanske har kommit ner i matchvikten till dess (jag tror du klarar det). Men om du nu mår så bra av det så kanske du vill fortsätta...

-Mari-

SweFlo said...

Vi ska köra stenhårt frzm tills jag åker till SVerige, då blir det lite knivigt. Vi beslutade oss för att jag ska slacka av lite under de 2 veckor jag är på Gotland, men undvika pasta, bröd och potatis, men att äta det som bjuds i övrigt. Dessutom kommer jag troligen att smala lite färskpotatis och sill, bara för att, plus svenskt smågodis! Vi resonerade om att 2 veckor inte är hela världen. Sedan ska jag upp till min syster och hon äter även hon LCHF, så det är ju inga problem. När vi är hos dig tar vi det som det kommer. Det blir nog bacon och ägg till frukost hemma och sedan undvikand eav socker, bröd, pasta och ris. Men det finns ju massor av god mat man kan äta av, och dessutom så tänker jag inte vara så noga under resan i helhet, eftersom det nog kan bl svårt. Så don't sweat it, det blir nog bra! (Har nog inte så mycket pengar att gå ut och äta för ändå misstänker jag, vi får se hur våren går, måste ut med en hel del för studielånet och för att ha hundrana på hundpensionat i 3 veckor också, men har börjat lägga undan fickpengar så gott det går) :-)