Thursday, November 15, 2012

Golden boy

Igår kväll satt jag och Ken tillsammans hoptryckta med båda hundarna i en fåtölj och myste. Efter ett tag hoppade Stan ner och bara Bob var kvar. Han njöt verkligen av all uppmärksamhet, sträckte riktigt ut sig på rygg när vi kliade honom bakom öronen.

Helt plötsligt börjar hunden pissa! Bara sådär rakt ut! Och eftersom han låg på rygg, så var ju inriktningen RAKT mot oss. Både Ken och jag fick oss var sin rejäl dusch, hela ansiktet och överkroppen!

SÅ snabbt har vi nog aldrig kommit upp från sittandes innan! Alltså, helt galet!!! Bob har aldrig gjort något sådant tidigare, men han börjar väl bli gammal. Han såg väldigt förvånad ut att helt plötsligt bli nedsatt på golvet. han tyckte nog att han allt kunde bli kliad bakom öronen lite mer!

Man kan inte annat än skratat åt det hela (som Sarah gjorde, hon satt på soffan och såg allt). Just DÅ var det inte så kul, men jag tror nog att vi kommer att komma ihåg det här långt in i framtiden, ha ha!!!

NU gäller stenhårt jobbande idag. Jag har en deadline IDAG, och det vete sjutton om tiden kommer att räcka. Det kan tänkas att jag får sitta uppe efter att vi komme rhem från scouterna efter halv nio... Helst inte, om man säger så. Men imorgon bitti sitter det en projektledarei London och förväntar sig att ha allt klart i sin inkorg, så det är bara att plöja på... :-)

2 comments:

Mrs Clapper said...

Hahaha! FY! Han hade det väl så gott när han blev kliad att han verkligen slappnade av! :) Måste sett väldigt roligt ut, men förstår att det inte var så roligt att sitta rakt i skottlinjen..

Anonymous said...

Hahaha, BOB! Vilken kille...

-Mari-