Tuesday, November 27, 2012

Hej

Har haft fullt upp och knappt sett röken av datorn på fyra dagar, förutom lite jobbande.

Lördagen och söndagen ägnades åt storröj delux, maken och jag drog igenom hela trädgården och uteplatsen, så nu är det fint inför vintern. Sedan städade jag emellanåt inne, i garaget och i bilen. Puh!

Igår var det vanligt städ för hela slanten, med lite (mycket) tvätt igår kväll. Jagär helt slut i kroppen, det gör ont här och var. Bra motion, har knappt suttit ner alls på flera dagar!

Idag fixar jag klart det sista städandet. SÅ härlig tme den sådan där riktigt rejäl grovstädning. Nu är det finslipet kvar.

Vid halv ett måst ejag ta ut hundisarna och sedan dra till frissan. Behöver klippa av en 10 cm känner jag. Börjar bli för långt. Sedan ska jag hämta Sarah i skolan en timem tidigare och sedan bär det av till flygplatsen där jag ska hämta min svägerska Karen som jag och Sarah aldrig har träffat!

Hon bor i Colorado och det har aldrig blivit av att vi kunnat resa dit, det är ju en bit, och de få resor vi har tagit har lagts på semestrar i stället. Och själ vhar hon gått igenom en bitter skilsmässa och inte kunnat eller haft råd att åka ifrån barnen. Men nu är de så pass stora att hon kan åka själv, och så lite arv från farfar gör ju sitt till.

I helgen ska Karen då ätnligen få kryssa av en sak från sin "Bucket List", nämligen att köra ett Tough Mudder-lopp. Maken min ska ju hänga på för att stödja henne mest, han ha rnog ingen lust att egentligen köra ett Tough Mudder, men han ställer upp. Dessutom har han fått sig en riktig kickstart vad gäller att komma igång med träning igen, så det är en stor bonus såklart.

Rapport kommer om lördagens lopp senare!

Nu är det dags för dammsugaren...

2 comments:

Anonymous said...

Ska bli så spännande att läsa om tävlingen.
HEJA HEJA!!!
Och hoppas ni får det trevligt med Karen.

-Mari-

Anonymous said...

Kul att du får möjlighet att träffa ännu en ny släktmedlem... och hon dig...

moster Lotte