Tuesday, January 15, 2008

Och beslutet blir...

Maken sa igår att han skulle skaffa en 32 tummare. Han kände inte för att gå igenom att skaffa en större TV och i och med det behöva byta TV-möbel. Så jag beslutade mig för att jag ska köpa en större TV själv och byta ut möbeln. Men det får vänta tills lite senare, ska betala studielånet i februari, nästan $2 000... men jag har ett par stora projekt på G, så det smarta kanske vore att göra bytet i samband med att vi lägger nytt golv i april, då ska ju ändå huset tömmas på allt! Alltid kul att ha något roligt att se fram emot dessutom.

Andra goda nyheter är att min syster jobbar på att försöka ta sig hit så fort skolorna slutar i juni i Sverige. Hon ska dessutom ta med sig sin fästman och min kära systerdotter i så fall! Gud vad kul det skulel vara! Min systerdotter har aldrig varit här, och det är alltid superkul att visa runt en "florida virgin". Dessutom är hon 16, supertrevlig och alltid så glad, så det skulle vara härligt att bara HA dem här! Vi får väl se hur det blir. Dollarn är ju så oerhört svag nu att man kan få reguljärbiljetter för 5 000 SEK hit från Arlanda, skitbilligt!

8 comments:

Desiree said...

Åh vad kul att din syster med familj ska komma! Det är ju verkligen rätt tidpunkt att resa till USA nu eftersom dollarn är så billig. Kul även att du bestämt dig för att skaffa en ny tv. Nya golv och ny tv. Kommer att kännas som du fått ett helt nytt hem nästan.

nika said...

Då håller jag tummarna för att di syster får till det och kommer över och hälsar på dig. Jag tycker själv det är jätteroligt att få sverigebesökare.
Köpte inte för så länge sedan en ny tv men det fick bli en som passade i tv möbeln...
ha en skön vecka

Annika said...

JA! Det är det bästa som finns att få sverigebesök!! Hoppas det går vägen nu!!

Lullun said...

"Bra kvinna reder sig själv", eller nått! :-) Man ska ju förnya sig lite, och våga testa något nytt ibland. Själva har vi en 38/40 tums, platt sak. Så mycket större skulle vi inte kunna ha, beroende på avståndet från soffan (man ska ju inte behöva vrida på huvudet för att se hela bilden... :-) ), men vi är i alla fall supernöjda.

Och besöket; Vad roligt att de föröker sig på att komma!!! :-)

Anne said...

Kul höra fortsättningen och bli uppdaterad. Envis terrier (det var du som sa det, inte jag ;) )

Det är lätt bli fartblind och tänka ju större desto bättre.
Vi köpte en 42 tum, vi har även prövat med en större men det funkar inte i vårt vardagsrum. Tv:n blir se för stor och klumpig ut, bilden känns som den kommer "på" en när man sitter i soffan. En 38-42 tums tv är ju väldigt stort det med . Så mitt tips är att också tänka på hur rummet är, om tv-rummet passr för en riktig stor, dominerande tv.

S w e F l o said...

Både Lullun och Anne, ni har helt rätt! Vi har faktiskt inte speciellt brett vardagsrum, och det kan bli lite nära inpå. Speciellt dottern gillar att sitta på golvet precis framför soffbordet, och hon skulle nog få svårt att se om det var för stort. Jag läste betyg på CNet.com, och de hade "viewing distance suggestions", ska nog kolla upp det innan inköpet! Tack!

Petra H said...

Hi hi, vad roligt att du bestämt dig för att köpa en större tv och inte maken!
Och vad roligt att din syster kanske kommer med hela familjen - det är alltid så kul att kunna visa familjen var och hur man bor. 5000 sek är ju verkligen skitbilligt!!
Oj, jag hade nästan glömt studielånet - har inte fått papperna eftersända så det är nog bäst jag kollar upp det...

Lotte said...

jag förstår din glädje över att din systers och systerdotters besök...