Monday, October 12, 2009

Intressant samtal

Jag har precis haft ett ganska intressant samtal! Det var exmaken till en av de svenska damerna i TV3s Svenska Hollywoodfruar. Eftersom jag inet tog betalt för samtalet anser jag det OK att nämna det här...

Det var exmaken till hon som har ett dubbeltförnamn (vill inte skriva här eftersom han verkar Googla henne rejält).

Han hade med intresse följt tvserien och ville bara ha lite översättning av vissa delar av det 4:e avsnittet. Det verkar som om han är oerhört förvånad över att hon har varit och tittat på hus i 42-62 miljonerklassen, han fattar inet hur hon ska ha råd med det, och han och hans advokat håller på och gräver runt lite antar jag.

Lite häftigt att få lite inside information sådär! Han verkade riktigt trevlig. Jag kunde dock inte direkt ge honom någon information eftersom hon inte pratar om honom alls förutom i förbigående i programmet.

Det är ganska så intressant hur många jobb jag faktiskt får är antingen en man elelr kvinna tror att den andra hälften är otrogen och de vill ha reda på vad de säger i diverse email osv. (Där den ena parten är amerikansk och den andra svensk). Hittls efter 9 år har jag aldrig hittat annat än helt oskyldiga skriverier. Folk kan verkligen vara misstänksamma ibland!

9 comments:

Taina said...

Himla intressant och lite "smaskigt" :)

Saltistjejen said...

Oj!! Att folk är så otroligt misstänksamma!!!
Det visar ju tyvärr att relationen kanske inte är så 100%-ig trots att inget kommit fram. jag tror att tillitt är A och O i ett förhållande och om man börjar misstänka saker som otrohet eller att den andre gör ngt bakom ryggen (kan ju även vara saker som t ex ekonomsikt fuffens) så är detta inget gott tecken.
Kul att just en "kändis" ringde DIG! Hoppas bara att de kan få ordning på relationen.
kram!!

Petra H said...

Ojoj, vad intressant. Förresten upptäckte jag precis att det jag hade ganska många "incoming links" från google-translate - jag antar folk som vill förstå de svenska kommentarerna på min blogg. Och det var ju jättebra översatt - allt är ju relativt men jag fattade först inte att det var översatta kommentarer (undrade varför de vanliga läsarna skrivit på engelska, tills jag insåg att det ju var den översatta versionen av min blogg som jag såg). Hi hi, det kanske är O som spionerar på mig och mina läsare ;-)

Petra H said...

Har du förresten följt Ings (i LA) husköp? Det var just en short sale tror jag och det tog tid, men nu har de flyttat in! http://lalife.squarespace.com/

S w e F l o said...

Tack för tipset Petra, ska kolla in den bloggen! En av makens kunder köpte ett short sale hus, och eftersom de hade 2 lån var de tvungna att dras med 2 banker. Det tog 6 månader!

Anne said...

Oj, vad smaskigt och intressant!
Jag har varit dålig på att kommentera men läser nog :)
Vad är det senaste med uppdateringen på husfronten? Nåt nytt?!?!
Jag tycker det låter så spännande och roligt om/att ni ska flytta till ett nytt hus. De bilder du visade var ju helt makalösa, så fint hus. Jag blir helt avundsjuk, skulle också vilja bo i ett sånt fint, separat hus. Vårt radhus i all ära, men det vore nice med ett fristående hus en vacker dag. Jag håller tummarna för att det ska gå snabbt och vägen för er, så ni får huset.
Det där med de dåliga drywalls från Kina är ett problem även i mina trakter. Jag trodde faktiskt det var nåt lokalt problem, men det är alltså så runt om i USA. Hemskt egentligen, att det blivit som en epidemi av de där dåliga väggarna.

S w e F l o said...

Jag är urkass på att kommentera andras bloggar, vet inte varför faktiskt! Inget nytt på husfronten, det blir nog inget förrens tidigast i november av vad jag har förstått, om ens då!

Lotte Jensen said...

Detta med misstänksamhet på grund av språkförbistring kan man se i många sammanhang.

Jag såg en artikel om alla som arbetar på Karolinska sjukhusets stora kök. Det var människor från världens alla hörn och det var nog lika många konflikthärdar som pyrde. Man hörde en grupp prata men förstod inte vad de sa.

Man hade en stor genomgång och beslöt bla att under arbetstid skulle arbetsspråket vara svenska. Det minskade misstänksammheten radikalt.

Marianne said...

Hihi, tack för lite skvaller på hög nivå : D

Tänk va, att ens spionera i sin frus/mans mejl! De borde verkligen ta en titt på sitt liv och göra någonting åt det! Sorgligt.