Thursday, December 17, 2009

Heltråkig dag

Har en sådan där dag då inget känns kul... Har jobbat klart för dagen, men har ingen lust med nått! Ska väl vara glad att alla julklapparna är inslagna, fattas bara snören på en del...

Imorgon är det Sarahs sista skoldag, sedan lov tills tisdagen den 5:e januari. Har inte fått en stor betalning som jag väntar på från Sydafrika. Jag har kvitto på att pengarna skickats, det tar bara så lååång tid. Behövde de pengarna för typ en vecka sedan! Har ingen lust att bege mig ut till några affärer och beblanda mig med alla stressade julshoppare, men kanske ska jag ta mig till en bio den här helgen, behöver komma ut lite.

På lördag firar Ken och jag 11-årig bröllopsdag, och jag och Sarah har beställt middag på JoTo's japanese Steakhouse. Jag för att jag älskar maten, Sarah för att hon tycker det är kul att se när de jonglerar runt med allt mat på stekbordet. Hon gillar INTE maten och får äta innan så att hon inte blir hungrig... suck.

Behöver städa hela huset inför jul, har jobbat så mycket att det slammat igen ordentligt här och var. Försökte ta reda på hur många vi blir till julmiddagen, men farmor vet inte om hon kan stanna och äta (hon är hundvakt över julen) och Kens bror har inte pejl på om de kan komma förens kanske tidigast nu i helgen. Det hade ju varit bra att veta hur många jag ska planera inför...

Usch, hoppas att jag kan få skaka av mig alla olustighetskänslor och komma igång med att putsa och feja lite... Fast det är nog bäst att vänta med det värsta städandet tills dagarna precis innan jul antar jag.

Så förutom pengarna sitter jag och väntar på mitt årliga julpaket från min mamma (mormor). Det är tradition, och även om hon ibland skickar med lite konstiga saker så är det oerhört uppskattat! En länk till Sverige och det svenska. Min släkt och mina vänner är tyvärr oerhört dåliga på att höra av sig. Det är ALLTID jag som ringer, fast jag sagt att de kan ringa upp och så ringer jag tillbaka, eftersom jag ringer gratis till Sverige. Men inte. Inte ett samtal... Och paket! Gud vad härligt när man får något på posten, även om det bara är en liten påse saltlakris eller en svensk tidning eller nått. GULD värt, men ... icke... Så mitt julpaket är oerhört viktigt för mig. Och jag vet att hon skickade det förra måndagen, så det kan vara här när som helst!

Nog med tråkigt självömkande nu, ha en bra fortsättning på dagen!

6 comments:

Marianne said...

Å vad tråkigt det är när man har sådana där dagar. Hoppas det går över för dig riktigt snabbt så att du får lust och energi igen.

Och hoppas att paketet kommer snart. Så tråkigt när släkt och vänner inte hör av sig, jag förstår att du blir ledsen för det.

Här skickar jag lite kramar från mig till dig!

Ewa said...

Hej där. Jag hoppas att ditt paket kommer och att det faller dig på läppen. Jag ska prata med sonen när han kommer hem för att se om han kan fixa något databaserat telesystem för att komma i kontakt med dig. Men då får du sända via mail tfn-nummer som du är anträffbar på.
Sluta nu att gnälla och gör något som är kul istället. På alla trollen vetja

Kramar från Styrmansgatan, Visby
Släkting som aldrig ringer

Taina said...

Blää för sådana dagar och jag kan hålla med dig om att man vill verkligen ha paket ibland från Sverige. Blir ibland så avundsjuk på bloggare som öppnar ett det ena efter det andra med svenskt godis, tidningar och det som hör svenskt till. Min familj från Finland är duktiga på att ringa, typ en gång i veckan. Och mina två bästaste kompisar i Sverige. Men paketen lyser med sin frånvaro. Makens kompis skickade kaffe OCH godis till oss i jul!!! HAN är en ängel han :D

Ha en bra fortsättning på dagen (jag har MASSOR av städning kvar)

Kramen

Saltistjejen said...

Å det verkar som du har en lite neredag idag. Hoppas att du hittar din energi igen men det tror jag. Ibland har man bara sådana där dagar och man får trösta sig med att de går över....
Hoppas du får ditt paket snart också! Samt din betalning!
Kramar!!!

Anonymous said...

Hej hej! Jag är en sådan där läsare som sällan lämnar kommentarer (jag ska bli bättre på det), och idag verkar vara en bra dag att börja med det :) Hoppas imorgon blir en bättre dag!!Malin (http://morsansvardag.blogg.se fattar inte varför det ibland inte går att skriva in adressen på "Name/URL" någon som vet hur jag ska göra? )

petchie said...

Åh, jag vet precis hur det är när man har en tråkig dag, inget är kul! Och jag undrar också varför det är så svår att höra av sig, eller bara skicka en liten tidning - det hade varit sååå kul att få paket lite oftare. Min mamma säger alltid att hon inte kan komma på vad hon skulle skicka mig... Man uppskattar ju nästan allt när man bor utomlands! Hon skulle kunna skicka en DAGSTIDNING och jag skulle lusläsa den!
Trevlig helg och grattis på bröllopsdagen!
Kram