Saturday, December 12, 2009

Väntar...

Inom 3 timmar borde vi få reda på om husägarna går med på våra krav. Då är det i så fall 90 % klart att vi får huset, eftersom deras bank har sagt att de går med på det pris som vi är villiga att betala... Sedan ska vi bara få lånet godkänt, men det får vänta tills i januari så att vi kan använda oss av 2009-års deklaration, vilket innebär att vi kan få bättre lånevillkor...

Jag är ganska lugn faktiskt. Det gör mig inget om vi inet får just det här huset, det finns massor av andra fiskar i sjön. Men det had eju varit härligt att ha det hela klart snart, så man kan koncentrera sig på att flytta och komma i ordning. Om det här nu går igenom borde vi kunna göra klart allt och få nycklarna i handen senast mitten på februari.

Sedan gäller det bara att få vårt nuvarande hus uthyrt, det är ju en helt annat historia. Vi har räknat med det värsta scenariot att det inte blir uthyrt på ett bra tag, så att vi vet att vi har råd att ta den smällen. Men det hade ju varit skönt om det var ur vägen snabbt... Vi får väl se vad det nya året för med sig!

Hoppas att ni har en trevlig helg, här städas det, sedan ska det grillas cajunkryddat fläskfile och bakas julkakor...

2 comments:

Marianne said...

Hur gick det? Hoppas, hoppas!

Vad gott det låter med cajunkryddad fläskfilé. Kan man få recept?

S w e F l o said...

Det var tyvärr en färdikryddat fläskfile som jag köpte. Brukar inet göra det, men den här luktade förföriskt gott och var billigt dessutom. Det var ingen marinad utan bara torra kryddor.