Wednesday, November 10, 2010

Hus

Nu har jag fått upp korten på det färdiga huset. Lite svårt att få till bra vinklar, men se vad ni tycker om huset här (bilderna längst ner på sidan).

I helgen ska vi installera de breda träpersiennerna som kommer på fredag, installera en ny brandvarnare, städa lite och sedan är vi klara. Elektrikern var där i dag för att installera en ytterlampa på verandan och installera nya plattor till alla elurtagen. trädfirman ska byta ut en liten gatlykta i järmsmide som de lyckades ha sönder när de tog ner ett träd (och den var sprillan sny).

Annars är det bara lite uppstädning ute och så ska byggkillen sinatllera "dörrar" till krypgrunden. Känns klart skönt att ha detta färdigt. Det tog ju mycket längre tid än vad vi räknat med, men det var mest väntan på bygglov för att byta ut två hela väggar som var vattenskadade. Det har varit en väldigt smidig renovering utan problem, skönt att det dessutom redan är betalt, det brukar ju annars vara det mest smärtsamma med en renovering, ha ha!

Nu ska vi snart iväg på Tae Kwon Do och sedan dags att laga middag. Dagen bara for iväg, och då har jag inet ens jobbat idag! Imorgon blir det IKEA som sagt... kul!

No comments: