Sunday, October 28, 2012

Söndag

NU har jag jobbat klart för den här veckan! Två på eftermiddagen. fast jag väntar på ett query sheet från en kund, så att vi kan räta ut några frågetecken innan texten går till tryckeriet, men annars så är jag klar.

Tills imorgon och en ny vecka börjar... :-)

Fast i ärlighetens namn tog jag ledigt nästan hela dagen igår och gjorde inte mycket. Vi åkte och åt mumsig lunch på ett japanskt stekhus, sedan blev det lite shopping. Ken fick för sig att åka förbi en flea market, och nu har vi återigen fått bekräftat att vi inte gillar flea markets, i alla fall inte den här. För mycket folk, en massa krafs och som Sarah uttryckte sig "Det luktar som i en gerbil-bur"...

Efter det blev det en tur till Michael's (pyssel och dekorations-affär) där vi köpte en hatt till Sarah som hon ska ha när vi campar med scouterna om två veckor. De dekorerar den och så har de olika egentillverkade pins som de byter med varandra. Lite kul grej sådär.

Sedan var det bara läsa som gällde resten av dagen, skönt!

Håller just nu på att plogar mig igenom Stephen Kings mästerverk, "The Dark Tower". Detta är inte EN bok, utan ÅTTA som han har skrivit som en serie över nästan hela sin karriär. Alla böckerna är en fortsättning på varandra och man läser dem i ordning. Verkligen en fantastisk historia i sann King-anda, men lite större koncept än vanligt, med flera dimensioner och universum i centrum. Väldigt faschinerande bokserie faktiskt. Lite svårt att beskriva, men värt att läsa helt klart. Stephen King kallar denne serie sitt Magnum Opus, och det stämmer nog bra.

I torsdags hade vi ju Halloween-party med scouterna och det var såklart väldigt roligt! De hade bland annat en catwalk där alla tjejerna fick gå och visa upp sig i sina kostymer och sedan var det en jury som valde ut den som hade den bästa kostymen. Sarah blev så lycklig när hon blev utsedd till vinnare! Hon var utklädd till werewolf. Hon fick ett fint inramat diplom och en stor påse med chokladögon som pris.

Annars bestod kvällen av dansande till Halloween-musik och annan musik, lekar med olika roliga priser, fotografering och en enorm buffe med allehanda gott som alla hade tagit med sig och bidragit till. Vi hade tagit med oss en hjärna att smaska på, se bild lite längre ned...

 Massor av Halloween-inspirerade saker att äta...

 Tårta hör ju ett party till!

 Fingrar av ost och paprika...

 Här är vårt bidrag: en hjärna med maskar runt om. Som tur är var den gjord av Jell-O med jordgubbsmak, så den gick åt! Såg väldigt slimig ut... :-)

 Sarah som snäll werewolf...

 Sarah till höger och hennes BFF Ashley som ängel

Här försöker Sarah linda in en kompis med toapaper så hon ser ut som en mumie, inte så enkelt!

3 comments:

Saltistjejen said...

Kul Halloween party! Och King böckerna låter intressanta tycker jag.
Kram!

Victoria said...

Åh, The Black Tower är så superbra!! Jag har läst den flera gånger och den är lika bra varje gång.

Kram//Vic

Anonymous said...

Vad cool Sarah är/såg ut!

-Mari-