Thursday, October 25, 2012

Torsdag

Vilken tur att jag har fick det tungaste jobbet klart igår. För det blev lite dåligt med sömn igår natt...

Det började med ett försiktigt pickande med ett finger på min arm. "Mamma, är det OK om jag går på toa?" Va!?! Sen när måste man be om lov för att gå på toa mitt i natten? Men det var nog snarare så att det var lite läskigt och mörkt och hon ville ha lite sällskap... :-)

Sedan tillbaka i sängen, lite svårt att somna om men till slut så. Fick sova 40 minuter, vaknar av det omisskännliga ljudet av någon som spyr. Fast väldigt tyst och försiktigt, så det måste vara katten Elsa.

Jo jo, hon hade hulkat upp något fyrkantigt i matsalen, så det var bara till att torka och fixa.

Sedan försöka somna om igen, tog ännu längre tid. Jag fick jag nog sova ungefär 30 minuter kanske...

Vaknade av ett jäkla liv, Elsa satt och slog på persiennen med tassarna, nästan rev i den! Försökte skvätta vatten på henne men nej, hon fortsatte. Så jag fick gå upp och dra upp persiennen. Då blev hon nöjd, hon hade tydligen sett något intressant i det andra fönstret i sovrummet, det med persiennen uppe, men tyckte väl att hon skulle se bättre från det som då hade persiennen nere.

Ska då tillägga att det var intressan i cirka 1 minut, sedan gick hon och la sig. Ovanpå mig. Den lilla busan.

Svårt att somna om igen, och sedan sov jag ett litet tag till tills det var dags att gå upp. Helt otroligt vad groggy man blir av sådant där!

Lägg sedan till ett stort antal myggbett från fötterna till ansiktet så har man en trevlig morgon. Not. Påminn mig att inte gå på långpromenader på kvällarna förrens det blir riktigt kallt, just nu trivs myggen fortfarande alltför väl därute när det är över 20 grader på kvällarna.

Ikväll ska vi då på Halloween party hos Girl Scouts. Ska försöka ta lite kort på maten och kostymerna sedan. Ska bli kul!

Annars har vi en orkan på G, Sandy. Men det blir nog mest blåsigt just här, det är nog mest Floridas östkust som får det värsta, typ från Miami och uppåt verkar det som.

1 comment:

Anonymous said...

You have showed great perseverance behind the blog. It's been enriched since the beginning. I love to share to with my friends. Carry on.