Friday, March 15, 2013

Fredag

Vi har fortfarande Spring Break här och njuter av att vara lediga. Eller jag jobbar ju lite i alla fall, men ändå.

Vi tillbringade 8 timmar på Busch Gardens i onsdags, vi var verkligen trötta i benen efter det! Vi hade dock en riktigt trevlig och kul dag med fint väder och inte för mycket folk. Vi åkte en hel del berg-och-dal-banor.

Igår hade vi möte med festfolket inför Påskfesten och vi fyllde MASSOR av ägg till äggjakten. De fylldes med godis, smink, hårsaker och smycken. Vi kommer dessutom att ha ett prisbord med lite större och finare vinster, som man kan vinna om man hittar ett ägg med en prisbiljett i. 15 olika priser har vi där. Sedan har vi ett antal STORA ägg med extrafint innehåll. Och påsar med fina SPA-set som man kan vinna i de olika tävlingarna vi ska ha. Och en STOR glasbehållare med massor av jelly beans som den som kan gissa närmast på hur många jelly beans det finns i behållaren kommer att vinna. Och blingade kaninöron till alla. Plus en hel del god mat. Det blir nog en riktigt bra fest! :-)

Idag har Sarah sin BFF Ashley här hela dagen och jag försöker organisera och rensa i min garderob. Flyttar undan varma kläder och gör plats för somrigt. Ett stort jobb!

Nej, nu tillbaka in i garderoben...

No comments: