Friday, March 22, 2013

Fredag

Ja den här veckan har gått fort. Tycker jag bara har varit trött hela tiden! :-)

En del morgnar fick jag skylla mig själv, för vi har börjat en ny TV-serie som är riktigt bra, och då blev det lite sent eftersom vi bara skulle se ett avsnitt till... Det är som med andra serier, vi har hört talas om dem men aldrig riktigt tittat. Så var det med andra bra serier såsom Homeland och The Walking Dead, t.ex. Den här gången rör det sig om Breaking Bad. Skitbra ju! Men att vi kommer in lite sent på den här serien är ju inte helt fel, eftersom det nu finns 5 säsonger att plöja! :-)Fingret sitter fast ännu, det har läkt ihop förvånansvärt bra faktiskt. Min mamma (som ju är min mormor och snart 82), har legat på sjukhuset i Visby i över en vecka nu. Lunginflammation och blodförgiftning! Hur hon nu lyckats få blodförgiftningen, det kan ingen riktigt klura ut... Hon är fortfarande riktigt krasslig, så hon får nog stanna kvar ett bra tag till skulle jag tro. Men den tanten, hon är tuff! Det är ett under att hon är så pigg som hon är (när hon inte ligger på sjukhus alltså), med tanke på att hon för några år sedan fick flera hjärtattacker och strokes!

Själv har jag väldigt mycket jobb idag och över helgen. Ska försöka plöja igenom så mycket som möjligt i dag så jag slipper helgjobb. Sarah och jag har lovat att hjälpa till på ett fjärde cookie-Booth imorgon. Vår trupp har några kartonger med kakor kvar, så jag och en annan mamma som har hand om alla kakorna ska med våra respektive döttrar försöka bli av med de sista kartongerna så att truppen kan tjäna så mycket pengar som möjligt. Det ska dock regna imorgon, så det kanske inte blir jättetrevligt, men varmt ska det i alla fall bli trots regn, med 27°C.

Vi fick det lite kvällskallt här ett par dagar, så vi ser fram emot lite mer värme. Våren är i alla fall här med stormsteg.

Hoppas nu ni alla får en härlig helg!

2 comments:

Anonymous said...

Hoppas din mormor kryar på sig. Jobbigt när man är så långt borta.

Saltistjejen said...

Hoppas att din mormor snart blir bättre!!!
Och du Breaking Bad är SUVERÄN!!!! Vi har inte sett den sista säsongen men alla andra och ja du, kan säga att ju fler avsnitt man ser ju svårare är det att "bara" hålla sig till ETT haha!!!
Hoppas ni får en fin helg! Och du, skicka gärna lite vårvärme till oss. Här ar kallt som f-n!
Kram!!