Thursday, July 12, 2007

Hej!Har inte haft tid att uppdatera något, men det är ju bara bra!
Flygresan var mycket dryg men gick helt utan problem alls. Har farit runt och träffat släktingar och sett Gotland, och idag ska vi hem till min mormor som fyller 76. Smörgåstårta blir det, mums!

Mina tankar om att vara tillbaka på Gotland efter hela 9 år är tredelade. Först känns det precis som vanligt, som om man knappt varit iväg alls. Sedan känns det spännande och väldigt exotiskt. Det sista känslan är tyvärr väldigt vemodig eftersom jag känner att jag inte riktigt hör hit längre. Jag är bara en besökare. Jag fick nästan lite panikångest när jag insåg det!

Det mest underbara är dock att få supa in den underbara naturen och krama om alla som jag saknat så. Det var en rusch igår att sitta hemma och grilla hos min mycket goda vän L. Vi har båda barn och har gått framåt i livet, men det var precis lika kul som förut! Kram L!

Vi har turen att bo ute hos min ena moster I Ardre nära Ljugarn. Vi bor omringade av djur och natur.

Min amerikanske man blir titt som tätt tillfrågad vad han tycker om Sverige, men hittills har han nog ingen större uppfattning. Han får nog komma hem och smälta allt först. Han har jobbat mycket sedan han kom hit, vilket är oerhört irriterande, men hellre att han är här och jobbar än i Florida...
Mer sedan!

3 comments:

Anne-Marie said...

Vad skönt att allt gick bra med er resa. Det måste vara litet speciellt att komma tillbaka till Sverige och Gotland efter så många år. Ser ut som om ni har det bra.

Desiree said...

Vad kul att höra att ni nu är i Sverige och har det kul och bra. Passa på och njut av allt du saknat under dessa år. Ibland kan det nästan bli lite stressigt att försöka ta in så mycket som möjligt på kort tid. Jag hoppas att ni alla tre får en underbar vistelse i Sverige.

Anne said...

Jag kan mycket väl tänka mig det är en massa olika känslor som far runt i kroppen och knoppen. 9 år utan Sverigebesök är så klart en lång tid och du har så klart förändrats och utvecklats mycket under den tiden.
Hoppas ni får en fortsatt fin semester!
Hittade den här artikeln i aftonbladet, om Crohns sjukdom.
http://www.aftonbladet.se/vss/halsa/story/0,2789,1120264,00.html