Wednesday, May 14, 2008

Video tour of our home

OK, here is finally the video tour I promised after the new floors were done. I skipped the master bathroom, since it is a complete mess right now. Welcome to take a look at our home!






12 comments:

Desiree said...

Vad kul att få se hur ni har det. Golven blev ju kanon! Ser så fint och bra ut. Du måste vara jätteglad och nöjd. Tv:n var ju superfin den också. Verkligen trevlig hus ni har. Åh en Key Lime buske skulle jag också vilja ha. Då skulle jag göra Key Lime pie som är en av mina favoriter.

S w e F l o said...

Ja vi bor ju inte i något mansion direkt, men nu när det börjar bli iordninggjort lite så känns det ganska bra. Den där Key Lime "busken" skulle ha varit ett lime-träd, men jag såg inte att vi hade fått fel med oss förrens den redan var planterad. Men det går ju bra det med!

Saltistjejen said...

Å vad KUUUL att få en rundtur i ert hem!!!! :-) Jätteroligt verkligen!
Golven blev ju superbra! Jag vet ju inte exakt hur det såg ut innan men det ni har nu är ju verkligen otroligt fint!
och TV:n är såklart mäktig! :-)

Roligt att få se Sarah så mycket också. Och alla dina svenska saker.

Tack för rundturen!!!!

Anonymous said...

Vad kul att få se hur det ser ut hemma hos dig... nu sparade jag in en hel amerrrkaresa!!!... *S*... nåväl...

jag tycker det såg trevligt ut... lättskött antar jag med så öppna ytor...

så skönt för dig och din familj att äntligen få komma hem igen "borta bra men hemma bäst"...

jag tycker Sarah blir mer och mer lik dig...

Lotte

S w e F l o said...

Ja Ken tittade på gamla foton av mig som morsan hade skcikat, och han fick erkänna att Sarah är väldigt lik mig när jag var liten. Och vi har nog en hel del drag gemensamt. Vi ska väl bara vara glada att hon inte har ärvt pappas stora näsa ;-)!!!

Annika said...

MEN TACK!!! Vad trevligt det var att SE hur ni bor!! OCH vad kul att höra din röst. Jätteroligt alltihopa! Golven är fina! Förstår att ni är nöjda med dom!
Härligt med alla sverigeminnen överallt, och allt från Gotland. Det hade varit kul att höra din svenska också ;-) Höra dina gotländska! Nästa ggn ;-)))
Sarah är så gullig!! Och så intresserad av ditt filmande och presentationen av ert hus!
TACK!! Alla bloggare borde göra en "Sweflo" nu!!!

Amanda said...

Kul & fint! Vad är det för rar hund?
Jag vill också göra en Cribs.

S w e F l o said...

Ha ha! Amanda, ett nytt ord! Blogg Cribs! Vi har två miniatur pinschers, dvärgpinschrar på svenska.

Petra H said...

Jättekul att se ert hus med de fina nya golven!! Visst är det kul att ha en massa Sverigeminnen i hemmet, det tycker jag ger personlighet. Och tv-möbeln var ju jättesnygg.
Vad är skillnaden på key lime och vanlig lime? Har alltid trott att key lime pie var bara namnet ;-)

Petra H said...

alltså på kakan! :D

S w e F l o said...

Key Limes är ganska annorlunda, mindre och surare med en ganska så unik smak. De kan oftast köpas som juice på flaska, men här i Florida kan man även köpa den i färdigpackade nätpåsar. Den växer i en buske snarare än på träd, och finns i dvärgvariant som jag tror tom klarar svalare klimat. Jag bor precis under gränsen för xon 10, vilket räknas som tropiskt klimat i USA, så vi har ju en fördel av det för att den ska trivas. Den har växt som ogräs faktiskt! Tyvärr var det så torrt förra året att det inte var mycket juice i frukterna när jag skördade... Vi får se i år!

Anne said...

Wow, vad FINT!
Du, golven är ju fantastiska. Som du säger blir det ett helt annat flow i huset nu. Jag gillar ert hus skarpt, planlösningen är precis i min smak. Öppet, luftigt och massor med fönster har ni också. Tomten är inte alls liten, den ser väldigt stor ut. Och er nya baby, tv:n, ser ut som den alltid bott där. Passar in perfekt.
Jag tycker 1500 square ft är stort, vi bor också ungefär så. Med amerikanska mått kanske det är litet men med mitt synsätt är det stort.
Jag gillar alla svenska inslag, det känns personligt.
Sarahs rum är jättefint, superfint barnrum. Sådär skulle nog alla småtjejer vilja bo.