Tuesday, April 6, 2010

Funderingar

Hittade ett hus i ett av våra två favoritkvarter. Har liksom inte brytt mig om att titta så mycket på det innan, tyckte det var för litet. Men det har 4 sovrum plus ett kontor, så det är ju faktiskt nog för oss. Det skulle ge oss ungefär 100 extra kvadratmeter än vad vi har nu.

Det positiva med det här huset är att det är superbilligt, "short sale" såklart, men redan godkänt av banken. Lite sjöutsikt på baksidan, helt OK.

Eftersom det är så billigt kan vi lägga på kostnader för att fixa till det på lånet, och det är fortfarande superbra pris. Så vi skulle kunna fixa med stängsel, måleri, nya golv och nya köksmaskiner (de är just nu mycket bas-enkla och inte alls snygga).

Jag gillar planlösningen, allt i ett plan, slipper helst att ha övervåning. Lite att tänka på.

Om några veckor är det dags att börja tänka på hus på allvar, bra att vi ska på grillfest till vår kompis och dessutom mäklare den 17:e, så vi kan smida lite planer...

Vem vet, det här kanske vore ett perfekt hus för oss?

Har käkat svindyra probiotics idag (receptfria enligt rek från doktorn). Hoppas magen lugnar ner sig snart, får inget gjort, för så fort jag rör på mig gör det ont. Har suttit som en lat snigel framför datorn hela dagen. Nu ska jag iväg och hämta Sarah i skolan!

2 comments:

Marianne said...

Fy vad mycket ont du har haft på sistone. Nu får det där ge med sig tycker jag så att du kan vara pigg och orka ha roligt när du är ledig.

Det där senaste huset låter väl rätt bra? Och om det är ett så bra pris kan ni kanske bygga till om ni skulle behöva det? Spännande för er att sätta igång när Ken är klar med deklarationerna!

Krya nu på dig ordentligt!!!
Kramar!

Desiree said...

Stackare hoppas att du mår bättre snart. Det är så himla jobbigt att gå runt och ha ont. Men det där huset lät interessant. Det skulle ju absolut kunna vara något. Du får kontakta din mäklar vän så att ni kanske kan få kom dit och ta er en titt på det invändigt och eventuellt plannera vidare.

Hoppas magen kryar på sig.
Kram