Wednesday, April 7, 2010

Jaha

Fick reda på igår att det där huset som var så billigt och helt OK inte har några problem. Men. Det har en hyresgäst med kontrakt att bo kvar tills den 1:a januari. Så det är ju inte alls attraktivt. För mig i alla fall. Maken tyckte det var en bra grej. De betalar så pass mycket i hyra att vi skulle tjäna någon tusenlapp i månaden. Jag har dock väntat tillräckligt länge redan. Jag vill inte vänta tills januari nästa år!

Så det är tveksamt om det blir det huset... Det finns dock ett annat. Det har inte alla rutorna för att vara det perfekta huset förbockade.

Själva huset är awesome! Stort, fint, kanonkök. Men inte mycket till trädgård alls. OK uteplats med myggnätsväggar, men liksom en liten plätt med gräs bara på bakisdan. Det är 195 kvadratmeter större än vårt nuvarande hus. Supersize. Och ett normalt kontrakt, inget "short sale".

Om det finns kvar om några veckor ska vi i alla fall kolla. Vi tillbringar i alla fall mesta tiden inomhus, och kvarteret har ju många fina gröna ytor, så det är ju inget enormt problem eller så. Och mindre gräs att klippa...

Magen gillade super duper bakterierna och har nu återvänt till normalläge igen. Just den här sortens probiotics rekommenderades av min tarmkirurg, den heter Align. Kostar $30 for 28 kapslar, men man måste ju inte ta en varje dag. Jag tar den bara då det krasslar till sig. Funkar verkligen jättebra!

Köpte en sorts probiotics till Sarah med, Culturelle. Men den sorten kommer som pulver som ska blandas i mat eller dryck. Hur tänkte de då? Visserligen smakar den inget, men konsistensen! Som sand ungefär... Men Sarah drack upp allt ändå, fast hon inte gillade det. Hon vet hur viktigt det är att ta hand om magen! :-)

3 comments:

Malin said...

Skönt att magen är bättre!
Otur med hyresgäster till 1:a januari... håller tummarna för att ni ska hitta något ni vill ha och få det snabbt!!

Marianne said...

Skönt att höra att magen är bättre, hoppas nu att värken ger med sig illa snabbt också.

Men kan det inte vara bra att tjäna lite pengar på hyresgästen, då får ni ju ännu bättre råd att fixa till exakt så som ni vill ha det?

Kram!

Desiree said...

Toppen att höra att magen är gladare och mår bättre. Hmm jag förstår att du inte är så pigg att ha en hyresgäst. Men om ni inte hittat något riktigt bra innan januari så kanske huset kan vara nåt trots allt. Men jag håller tummarna för att ni hittar något riktigt bra innan dess självklart. Jag tycker nog inte att det är någon större nackdel med ett hus som inte har så mycket trädgård så länge det finns en uteplats och grönområden i närheten.
Kram