Friday, May 21, 2010

Härlig Fredag!

Nästan ingen värk kvar! Tjohoo! Febern är nästan borta den med, så det kan nog bli en bra helg.

Har jobbat hela morgonen och tog precis hundisarna på en lång promenad. Det kunde behövas efter att ha varit en febrig degis i flera dagar. Men OJ så varmt det var!

Vi klarade nästan inte av att andas där ute i hettan. Luftfuktigheten är skyhög idag, klibbigt och tungt.

Ska nog fixa lite lunch och sedan kasta mig i duschen. Måste komma på vad jag ska handla i mataffären så vi har lite gott att äta över helgen.

Imorgon blir det tjejdag. Sarah och jag ska ner till Sarasota och det stora shopping mallet för att gå på bio och handla lite, lunch och ha det allmänt trevligt. Trevligare umgänge kan man nog knappast önska sig, hon är för go!

På söndag blir det Venice Beach (världens hajtandstätaste strand), lunch på Sharky's men innan det blir det fram med skoporna för att se vad vi kan hitta i vattnet... (Skoporna är en typ av sandsil me dlångt skaft som man gräver upp ett lager sand med och sedan låter vattnet sila bort sanden så man kan se om man fått något kul i skopan).

Ha en bra helg nu allihopa!

3 comments:

Malin said...

Skönt att du mår bättre! Låter som en underbar helg ni har framför er!!

Desiree said...

Toppen toppen att du mår så mycket bättre :-)
Låter som en underbar helg framför dig. Mysigt med en tjejdag med en massa kul för både dig och Sarah. Hoppas ni hittar några hajtänder under helgen.
Kram!

Marianne said...

Skönt att du blev bättre nu till helgen så att du orkar allt roligt ni ska göra. Ska bli spännande att se om Sarah får någon egen hajtand!

Kram!