Thursday, May 13, 2010

Mycket

Det har varit en bizy vecka, hinner inte med i svängarna!

Har redan varit ute på ärenden på morgonen. Ska städa och jobba hela dagen. Sedan kommer en trädfirma för att se hur vi ska trimma våra ekar och palmträd. Imorgon är det fundraiser efter skolan, och vi ska till ett ställe som heter Bounce U. Det är en hel lagerlokal proppfull av olika hopptorn och saker att studsa runt på. Efter detta är det pizza-middag på samma ställe.

Sedan på lördag är det vattenpark igen. På söndag hoppas jag att vi kan ta det lite lugnt. Sarah fick ett certifikat att gå och äta gratis middag på ett steakhouse med sin "Student of the Month"-utmärkelse, så kanske kan vi göra det på söndag.

Nu ska jag fika lite för mig själv med en iskall Diet Coke och svenska dammsugare (punschrullar) från IKEA...

4 comments:

Desiree said...

Oj ja det låter verklgien som du har fullt upp. Hoppas det finns lite tid att njuta av lite lugn under helgen också.
KRam!

S w e F l o said...

Det är ändå kul med lite liv och rörelse när man i vanliga fall sitter hemma och jobbar hela tiden. Kollade just på era vattenfallsbilder, sjukt fint!

Jenny said...

Låter verkligen fullt upp, om än av trevliga saker (åtminstone antar jag att dottern gillar hoppstället ;-)). Hoppas ni får det trevligt och sedan lite lugn och ro på söndag! kram!

S w e F l o said...

Ibland är det rätt OK att ha mycket på G, man känner att man lever liksom ha ha! Men städningen har fått lida den här veckan på grund av allt, så jag får ta tag idet nu innan nästa jobbprojekt kommer in...