Wednesday, May 5, 2010

Svaret...

Oj, vilken jobbig och stressig kväll det var igår, inte kul alls! Efter att vi hade lämnat in vårt bud, men innan säljaren hade officiellt skrivit under mottagandet, fick de in ett lägre erbjudande än vårat, men KONTANT, alltså inget lån. En investerare som svepte in, helt enkelt, Cash is King och vårt deal åkte ut genom dörren fort som fan.

Så kan det gå! En jävla berg-och-dal-bana var det, fy sjutton. Ken och jag är helt slut idag, och ändå måste vi upp vid halv sex för att hinna lämna in Kens bil på verkstaden och hämta en hyrbil, skjutsa Sarah till skolan etc...

Förvånande nog känner jag mig bara lite besviken, det var mer som en ballong där luften gick ur liksom.

Vi startar låneprocessen idag, så att det i alla fall är klart, för vem vet hur lång tid det kan ta, och det vore ju skönt att ha det klart, nu när jag har fått Kens arsle ur vagnen och han har gått med på att husleta på riktigt allvar menar jag... Och förhoppningsvis är pre-qual brevet klart idag så att vi har det ifall vi får för oss att bjuda på något...

Nu ska jag gå och väcka Sarah. Hoppas att ni alla får en bra start på dagen!

2 comments:

Desiree said...

Ack så synd men jag är säker på att det dyker upp nya möjligheter och fler fina hus. Jag förstår att säljarna valde att sälja till en som kunde betala rakt av. Cash is king som du säger. Men ni kommer iallfall vara redo att slå till nästa gång och alla papper kommer att vara iordning. Det dyker nog upp något fint ska du se.
KRam

S w e F l o said...

Hus finns det ju gott om, men det är tråkigt att det ska vara så stressigt, man vill ju att det ska vara kul, för det ÄR ju kul att flytta till ett större och finare hus. Men det kommer nog. Snart hoppas jag! :-)