Friday, May 28, 2010

Tree Results

Here are the before and after pictures from yesterday's tree trimming. It took them all day and lots of lemonade to finish, but the result came out perfect!

The Live Oak in the front of the house BEFORE

And AFTER

The Live Oak in the back of the house BEFORE

And AFTER

Have a great start on your weekends, guys!

5 comments:

Mrs Clapper said...

Vilken otrolig skillnad! Säker på att de inte lyfte bort träden och satte nya? Måste vara lite konstnärssjälar i dem för att få till det så fint!

Och ert hur ser jättefint ut av det man ser!

Saltistjejen said...

Vilken skillnad!! och vad snyggt det blev!
Ha en riktigt fin långhelg nu.
kramar!

S w e F l o said...

Det märktes att de visste vad de gjorde, de had emed sig utrustning så de kunde avgöra hur mycket och vad som skulle tas bort, och de gick ofta iväg ett par gator bort för att se till att det såg enhetligt ut.

Marianne said...

Jättefint! Det lönar sig i längden att anlita proffs!

Hahaha, jag kom just på en rolig grej som hände i Istanbul. Vi har en kompis V som har ett sommarhus i ett område strax utanför stan och där har hon en massa kompisar, bland annat F. Där skulle trimmas träd en dag, även de träd som växte på F:s tomt, så klart. Men hon hade "inte gett sitt tillstånd" och blev fly förbannad när hon upptäckte att de hade "tagit just de DÄR grenarna"! Hon ställde till ett rejält liv och när hon upptäckte att hennes man hade sagt typ "gör det som behövs" höll det nästan på att bli skilsmässa! Hon var sur i ett år och vägrade åka dit! Och långt efter det blev hon retad för det hela, med påföljd att hon ofta blev arg igen. Vi talar alltså människor i typ 60-årsåldern här : D

Kram!

Anne said...

Wow, VILKEN skillnad. Ser superfräscht ut på efter-bilderna.