Wednesday, November 24, 2010

Städtant

Jag har agerat städtant större delen av dagen. Det är 32 grader varmt ute, så svettigt när vi var tvungen att dra på stan för allehanda ärenden och AC:n i Kens bil (som vi hade idag) funkar inte på topp - det plus svarta skinnsäten = svettigt värre.

Vi inhandlade bla en hel del nya gröna plantor och lite annat, plus en himmelskt väldoftande grankrans att ha på ytterdörren. Kunde inte motstå, det doftade ju så gott!

Har 2 timmar ungefär kvar att hinna klart allt inför imorgon (inte för att det spelar så stor roll om vi har supervälstädat, vi ska ju bara hänga lite hemma. Men jag gillar att ha det lite sådär speciellt fint till en storhelg). Imorgon och på fredag tar vi ju dessutom fram alla julprylar, så då är det skönt om det är rent och fint innan.

Ikväll när Ken och Sarah åker iväg och hämtar pajerna på det Amiska bageriet ska jag hoppa i duschen, och sedan blir det vanlig middag och lite mys...

Har inhandlat en ostbricka med allehanda gott på (lite kött hade den med) och så en massa grönsaker och så ska vi göra en  dipp. Det blir perfekt inför imorgon kväll då vi ju har ätit rejält under dagen. Lite lagom mysigt sådär! En bio har vi tänkt att hinna med också, vi får se vilken dag det blir.

Ha nu en riktigt trevlig Thanksgiving ni i USA, ni andra kan ju alltid vara tacksamma för de och det ni har i era liv imorgon. Det är ju liksom det Thanksgiving går ut på. Den säkerligen största helgdagen i USA till och med före julen. Jag tror det beror på att det är en så enkel helgdag, man bara äter och umgås, och INGEN religion är ju med i spelet, många firar ju faktiskt inte kristen jul här i USA...

Happy Thanksgiving!



2 comments:

Desiree said...

Håller med dig om att det är skönt att faktiskt få det städat inför en storhelg och inför julpyntande. Även om det kanske inte behöver vara det så känns det ändå liksom trevligt. Happy THanksgivning och ha en underbar thanksgivning helg.
KRam!

Marianne said...

Åh, vad jag längtar efter ett hus att ha nystädat i! Det är inte så motiverande här i lägenheten, ska jag säga.

Happy Thanksgiving!
Kram!