Friday, June 3, 2011

Fredag!

Igår kväll satt vi uppe ganska sent och tittade på film, även om jag vet att jag blir för trött på morgonen. Men det var skönt att få rensa hjärnan när man har jobbat hårt hela dagen.

Klockan 3 på morgonen kom Sarah in och ville sova hos oss eftersom hon hade en läskig dröm. Försökte somna om med armbågar och knän överallt, och en unge som helst ville kramas i sömnen.

När jag nästan precis hade somnat in, vid 4 ungefär, började Bob skrika av smärta ute i vardagsrummet. Jag kände igen ylandet; han hade gas i magen. Det låter kanske inte så farligt, men för honom är det ju inget kul, speciellt inte när han inte vet att det bara är gas.

Det enda som hjälper mot gas som sitter fast är en promenad (efter flera års erfarenhet med Bob). Men jag beslutade mig för att väcka maken, så han fick ut med hunden. Sedan bäddade jag ner honom igen (hunden alltså, maken fick bädda ner sig själv).

Sedan lite ryckig sömn innan klockan ringde vid 6 för Ken. Då var det bara att försöka vakna, men jag lyckades nog dra mig till 6:30 i alla fall...

Tur att sådana här nätter inte sker alltför ofta, för man är inte direkt superpigg på morgonen.

Idag väntar jag ivrigt på POSTEN! Jag har minst 4 checkar, alla på ganska stora summor, som ska komma när som helst. Jag vill helst ha dem IDAG så jag kan undanstöka den tråkigaste shoppingen i eftermiddag, kanotutflyktsproviant bland annat. Måste hitta en engångsgrill till vår kanot-picknick! Och så vill jag ha pengar för imorgon, såklart. För då har jag planerat STOR shoppingdag. Så om de där pengarna inte kommer idag blir jag väldigt suuuuur.

Men oddsen är ganska stora för att i alla fall någon av checkarna ska komma fram idag, så jag håller tummarna! Jag är himla sugen på en shoppingdag (och behöver inhandla en hel del dessutom).

NU tillbaka till jobbet!

1 comment:

Desiree said...

Usch vilken jobbig natt. Tur att det inte händer allt för ofta. Du får satsa på en tidig kväll ikävll istället. Jag hade en natt här för bara några dagar sedan då jag absolut bara inte kunde somna. Klockan hann bli strax över fyra på morgonen innan jag somnade. Visst var man lite seg dagen därpå men jag hade ändå tur som var ledig dagen efter och slapp stiga upp allt för tidigt för att gå till jobbet.
Hoppas att ALL checkarna kommer nu så att du får shoppa det ni vill och behöver.
Kram!