Friday, June 24, 2011

Trevlig Midsommar!

Någon sådan får jag nu inte här i USA, fast det finns firande inom Tampa-området om jag var sugen. Men Midsommar tycker jag ska firas i Sverige. Med nära och kära...

Så idag är det officiellt sista arbetsdagen, fast jag har inte jobbat mycket alls denna vecka. Jag tror jag ska försöka städa idag, så vi kan ha en lugn och avslappnad helg.

Imrogon är planen att gå till poolen, men vädret kanske inte vill, samma med söndagen, då vi har planerat en lång dag på stranden. Måndag lite mer pool, sedan ska både jag och Sarah klippa oss på eftermiddagen.

Tisdag blir det att lämna in hundarna på hundpensionatet, och sedan sista packandet inför resan på onsdag morgon.

Packandet, ja... Jag provpackade igår. Det var myyyycket övervikt... Det var till att börja gå över allt och se vad jag kunde tänkas lämna hemma. Det blir till att köpa duschgrejjer och liknande i Sverige. Det är vikitgare att få med alla presenterna.

Numera får man bara ha EN väska på 23 kg per person, plus en kabinväska på max 8 kg. Jag hoppas verkligen SAS är ok med kabinväska plus ett sk "personal item", typ en handväska eller ryggsäck. För det har vi båda två... Och vi har ändå problem med att få plats med allt!

2 comments:

Petchie75 said...

Glad midsommar tillbaka, från Bryssel där jag inte heller firar midsommar! Sjukskriven till oktober men vad gör det, för då (och INTE tidigare) ska förhoppningsvis vår lille son födas!
Hopppas att du får ihop det med packningen, duschgrejor etc lämnar jag alltid hemma när jag ska iväg till familj och vänner. Antingen lånar man eller köper man, beroende på hur länge man stannar! Det är SNÅLT med 23 kg, och jag upptäckte förra veckan när jag flög med SAS från Kastrup till Bryssel att hoppsan, mitt bagage fick nog bara väga 15 kg men det vägde 22... Ibland är det bra att ha en mage som putar, jag tror det räddade mig från att betala övervikt ;-)
Kram!

Anonymous said...

Jag hade inga problem med att få med mig en handbaggage väska plus en handväska (inte så stor) när jag reste till er sist, då reste jag meed SAS.
-Mari-