Tuesday, June 7, 2011

Update

Tänka sig, det gick att fixa bilen. Så för endast $1300 får vi "nöjet" att köra omkring med eländet ett tag till!

Tur att hyrbilen är förbetald för en vecka, så jag kan fortsätta roa mig med att köra runt i en ny bil lite längre... :-)

3 comments:

Desiree said...

Usch tråktigt att behöva lägga pengar på sådant men tyvärr måste man ju ta sig runt också. Jag läste ditt inlägg nedan om bilen som strulat för er länge nu. Jag håller helt med i ditt resonemang att det är bättre att köra med reklam på den gammla bilen. Det verkar ju mer logiskt. Vad gäller gäster och stor bil så tycker jag inte att ni ska köpa en större bil än vad ni behöver för eventuella gästers skull. Som du säger har man ju inte gäste så ofta och om gästerna nu får bo hos er så kan de nog lägg pengar på att hyra bil själva någon vecka eller två som det rör sig om max.
Blir det du som får en ny bil snart då? Nice :-)
Kram!

SweFloKeto said...

Ja förra året var jag inne på stor bil, men jag gillar att köra en lite mindre, och som sagt går det ju att hyra bil när det behövs, det ahr vi ju gjort förr. Nu hoppas vi faktiskt på att kunna vänta med att köpa bil (ta i trä), annars skulle det ju kännas taskigt att ha lagt ut så mycket på reparationer. Men jag ska definitivt bearbeta maken gällande framtida reklam-wrap. Jag tycker i alla fall att jag har rätt i denna fråga, så vi får se... :-)

Anonymous said...

Men Katrin; du liksom jag vet ju att DU alltid vinner, så pass många år har jag känt dig :-) Ses i sommar!!

Kram
Anna