Wednesday, June 15, 2011

Tio dagar

Tills mina 4 veckors ledigt startar! Jag får 4 dagar ledigt innan vi åker till Sverige, perfekt för att fixa med saker och ting innan.

Jag har infört elektronikförbud för Sarah mellan 10 på morgonen och 4 på eftermiddagen. Inte ett pip, inget gnäll alls! Jag skulle kanske ha kört hårdare regler? Trodde hon skulle få TV och iPod-abstinens!

Som tur var har grannen just fått reda på att de ska ha barnbarnen under dagarna, så nu har ju Sarah någon att leka med! Kul att hon kan springa runt ute och ha kul fast jag måste jobba, grannarna är ju gamla och pensionerade och har inget emot att de leker på deras bakgård. Fast just nu leker Sarah och Rosie iSarahs rum... Det är så kvavt ute att det nästan inte går att andas. Hoppas på åska!

Har bara några få saker att handla innan resan, måste bla ha ett par nya långa yogabyxor, mina gamla är för stora. Måste resa med långbyxor på eftersom det är lite pinsamt annars med min stödstrumpa på blodproppsbenet... Och yogabyxor är min favorit! Får bli en sväng till Victorias Secret på lördag, ska kanske gå på bio med Sarah och ha en mysdag på stan, låter bra tycker jag!

På fredag är det Shell Key som gäller, sedan ska vi äta på ett gammalt anrikt hotell (från 1928) med tropisk trädgård precis på St Petersburg Beach, Don CeSar. Hotellet kallas oftast för "The Pink Lady", som ni kan se på bilden nedan passar det ju ganska bra! Ska bli gott, har hört att de har bra seafood där.

3 comments:

Saltistjejen said...

Å vad härligt att nedräkningen till semestern börjat! Och kul att Sarah har kompisar i härheten nu när sommarlovet börjat för hennes del. :-)
Ser ut att vara ett väldigt coolt ställe ni ska äta på också!
Kram och lycka till med jobbandet nu!

SweFloKeto said...

Jag tror jag har börjat få resfeber nu! Ser verkligen fram emot allt! Och den här gången får vi ju lite av varje, både Gotland, Norrland och Stockholm!

Desiree said...

Hotellet ser fint ut. Beachen ser helt fantastisk ut. Ja nu är det inte alls långt kvar tills ni kommer till Sverige. Kul :-)
Skönt att du får några dagar på dig att fixa med det sista innan ni far.
Ha en fin dag på Pink Lady hotellet.
Kram