Friday, October 7, 2011

Kolhydratsdag

Idag får jag äta vad jag vill. Har ätit lite chicken stirfry från igår som brunch, annars har det varit popcorn och ett äpple som har varit kolhydrater hittils.

Dottern får välja vart vi ska äta middag senare, och jag är ganska säker på att det kommer att bli Ci Ci's Pizza Buffet... Om jag känner henne rätt!

Men lite pizza är aldrig fel, och desutom har de smarriga kanelbullar som efterrätt (eller hur Mari?)... :-)

3 comments:

Jenny said...

Ville bara berätta att vi, tack vare att jag läst om hur ni skaffade Elsa, igår hämtade hem en liten Sibirisk kattpojke, Fenix, till oss - trots att Claes är allergisk och vi därför aldrig trodde att vi skulle kunna ha katt!! Gudars så söta de är och såååå coola! Kram och hoppas att du har en bra helg!

SweFloKeto said...

Vad kul! Hoppas det går bra. Jag är fortfarande lika förvånad att det går så bra! Maken som annars inte ens kund egå in i ett hus där det varit en katt utan att bli alldeles miserabel... inte ens en nysning! Vår Elsa fyller ett år i december, tiden går snabbt! Jag vet inte om eran är likadan, men det här är den absolut lugnaste katt jag någonsin uplevt. Alldeles cool hur mycket hundarna än skäller och så SNÄLL! Fast hon är blyg inför människor och kanske lite FÖR snäll. Och Sibiriska katter är så MJUKA! Rekommenderar att ni skaffer en borst esom heter The FURminator, SUPERBRA! Numera blir hon alldeles till sig och spinner när borsten kommer fram, men man får vara försiktig på magen, det är en ganska hård (stål) borste... Vad kul!

Anonymous said...

Mmmmm smarrigt! Bara fem måndader kvar...

-Mari-