Sunday, October 23, 2011

Söndag

Så inget Legoland på lördagen, slutad eme dbesök hos doktorn istället med en sjuk Sarah. Det var lite mystiskt först, hon hade superont i huvudet och var så yr, så yr. Men inga andra symtom.

Men under lördagen kom sedan febern och halsont. Doktorn sa att det säkerligen var ett virus eftersom lymfkörtlarna var så svullna och halsen röd, men i alla fall slapp vi halsfluss den här gången, de gjorde ett test.

Så idag blir det nog inte så mycket aktiviteter, mest Wii-spelande. Grannpojken kom förbi och Sarah ville gärna leka, men jag berättade att hon var sjuk. Han sa att det var OK eftersom han var det med... BRA att du går hem till folk och leker då!

Så nu spelar Sarah och han Wii medan hans lilberor bygge rmed lego i Sarahs rum... Han är som en svans och man blir aldrig av med honom... Och inte leker han med de äldre barnen, han liksom bara är där och leker för sig själv.

Det är lite irriterande när det är lördag och man vill slappa lite, men Sarah behövde lite uppiggning, så det var väll ika bra. Tur att hon har ledig dag imorgon med!

1 comment:

Saltistjejen said...

Ånej!! Stackars Sarah! Hoppas hon blir frisk snart!