Monday, October 31, 2011

Härlig helg

Det blev en riktigt trevlig helg faktiskt. I fredags var vi på Boo Fest, Sarah var utklädd (svart katt) och det avr trick or treat i alla affärerna och en massa andra aktiviteter såsom spökhus. Men mycket folk! Så när det var dags att äta middag och vi var vrålhunriga vid halv åtta bestämde vi oss för att åka hemåt och inviga en ny italiensk restaurang som precis öpnat i vårt kvarter.

Jag had etänkt mig att det var typ en pizzeria, men de hade oerhört enkel men GOD mat, med fokus på bra ingredienser och vällagad mat. SÅ gott Och då var det ändå bara spagetti och köttfärsås men ÅH!

I lördags regnade det så mycket så vi hoppade över farmen, vi har ju ändå varit där så mycket, så vi missade ju inget direkt. På kvällen åkte vi och bowlade, vilket verkar vara vår nya favorit. Kul är det i alla fall!

I söndags var det dags för den årliga Pumpkin Festival, och i år var det liak trevligt som vanligt.

Vi köpte med oss en massa goda grönsaker från deras Farmer's Market, och när vi kom hem ungsbakade jag dem med lite citron och rosmarin. Till det enkel kyckling med bara salt, peppar, rosmarin och citron och smör hyvlat ovanpå. Och så gjorde jag lite hemmagjord aioli. DET var gott!

Dags att åka in i ugnen. Citron och rosmarin doftar så yummy tillsammans...

I år fixade Sarah till sin pumpa HELT själv, från början till slut. Pappa var bara med som moraliskt support. Det tog sin tid, men hon var väldigt nöjd med resultatet!

Happy Halloween!

1 comment:

Annika said...

Nämen vilken FIN pumpa Sarah karvade! BRA JOBBAT!!
Och du din mat ser INTE helt fel ut. BLIR så hungrig!!
MUMS!!