Saturday, March 3, 2012

Lördag

Är helt slut efter en dag på stan med massa kul men tänkte att det kunde vara bra med en liten uppdatering...

Imorse var jag halvvägs genom antibiotikakuren och äntligen har lymfkörtlarna krymt! Nu är de nästan normala i storlek! Så infektion it is, YES!

Problemet var dock att jag inte bara vaknade med mindre lymfkörtlar, jag vaknade med utslag över precis hela kroppen! Allergisk mot antibiotikan alltså.

Det ser ut som värsta mässlingsanfallet och efter samtal med doktorn som hade jouren över helgen fick jag bums sluta med antibiotikan och äta antihistaminer istället. Så jag hoppas att halva kuren räcker för att få bukt med vad det nu var jag hade för infektion...

Och så hoppas jag att de kliand eprickarna förvinner snarast!!! Suck och stön...

2 comments:

Fransyskan said...

Är du säker på att du inte har körtelfeber? Då ser det ut som om man svalt apelsiner, lymfkörtlarna svullnar - och äter man antibiotika blir man prickig över hela kroppen!!!

SweFlo said...

Körtelfeber hade jag "nöjet" att leva med i nästan två månader när jag var i 20-årsåldern, inte kul! De är nu säkra på att det är en bakterieinfektion som fått fäste på grund av lupusen. De senaste åren har jag blivit allergisk mot en hel del läkemedel, väldigt kliande nässelutslag öve rhela kroppen. Nu är det nog bara Cipro kvar som jag tål. Kan inte äta sulfabaserad antibiotika, de sa att nästa gång kanske jag inte har "turen" att få utslag, då kanske det blir andnöd istället. Det läskiga är att Sarah redan har utvecklat flera läkemedelsallergier, speciellt just mot antibiotika. Bådar ju inte gott för hennes framtid!