Monday, March 5, 2012

Måndag

Den här veckan kommer de, tjohoo vad kul! Det had evarit ännu roligar eom jag inte hade nässelutslag över nästan hela kroppen. Värst är det över magen och bröstkorgen. Aj vad det kliar! Det enda jag kan göra är att ta antihistaminer och vänta. Sist jag had een sådan här allergisk reaktion tog det ett par veckor innan den försvann efter att jag slutat med medicinen. Den hrö gången har jag ju bara tagit medicin i 5 dagar, så förhoppningsvis går det fortare.

Lymfkörtlarna är nu normala i storlek och jag mår toppenbra ananrs, så det är ju ett STORT plus! :-)
Listan över mediciner som jag numer ainte tål börjar växa, nu kan jag alltså lägga till pencillin där. Inte så konstigt när man har ett känsligt lupus-immunförsvar som reagerar på allt och inget. Dessutom hade jag en pappa och har en syster som är superallergiska mot just penicillin. Och då pratar vi alltså dödlig allergi. Så man ska inte ta det för lätthändligt.

Men nu är det som det är och då får man ju ta det. Önskar bara att tuttarna inte kliade så, kan inte ha BH just nu och det är väldigt pinsamt att gå ut då det känns helt naket. Tur att det var svalt imorse så jag kunde bylsa på mig en luvtröja så de(t) inte syntes. Men kliar gör det, som sjutton! :-(

Ja ja. Men lymfkörtlarna mår bra, fokusera nu på det positiva! :-)

2 comments:

Anonymous said...

Härligt att Lymfkörtlarna gett med sig.
Vi kommer snart & distraherar dig från de andra "små-kliande-krämporna"!

-Mari-

Mrs Clapper said...

När jag får såna så brukar jag även ta claritin redi tabs med lite lite vatten (de är frystorkade så löser de upp sig) och smörja på de värst kliande. Är även toppen på insektsbett!

Hoppas de försvinner snart och att ni har ett kul besök!