Friday, March 2, 2012

Vacation

Har satt upp skylten: nu är jag officiellt på semester till den 19 mars! Härligt! Skulle egentligen ha middagsbjudning imorgon, men vi har skjutit på det eftersom jag inte mår sådär hundra.

Jag är fortfarande riktigt knölig på halsen, och ont gör det fortfarande, men jag tycker i alla fall att den största knölen känns mindre.

Antibiotikan är verkligen stark, det är tur jag inte har en geigermätare när jag går på toan, den skulle säkert ge utslag!

Mumsar probiotics, men ringde och bad för säkerhets skull doktorn ringa in ett recept på Diflucan, ett kanonmedel i pillform mot svampinfektion. För det lär jag få efter denna dunderkur...

Eftersom middagen har ändrats beslutade jag och Sarah att vi ska gå på bio imrogon och se The Lorax i IMAX 3D. Den börjar kvart i två, så då har vi tid att shoppa och luncha lite innan filmen (biografen ligger i köpcentrat). Lite mysigt sådär! Ken jobbar ändå för högtryck så här års, så honom lär vi inte se så mycket av.

Imorse var det världens dimma, så pass illa att stora I-75, motorvägen, blev avstängd söder om oss. Det satte käppar i hjulet för Ken som var halvvägs till Tampa. Tjejen som normalt är den som är först på kontoret och släpper in alla kunde ju inte köra till jobbet den vanliga vägen, och det var en hög med kontorsnissar som således inte kunde komma in och jobba imorse. Jag har en nyckel, men fel nyckel. Ken trodde han gett mig den nya, men inte då. Så han fick snällt vända om och åka till kontoret för att släppa in sina anställda... Han var sisådär lagom inte glad! :-)

Jag tänker i alla fall njuta av att ha semester! Jag ska puttra runt tills på torsdag kväll då kusin Mari och moster Pia kommer från Sverige. Fixa lite saker som jag inte haft tid med och allmänt bara vara. T.ex skulle jag behöva städa ut hallgarderoben. Där är det lite läskigt och det ska bli intressant att se vad jag hittar där. Städas lite ska det väl göras och en massa tvätt ska omhändertas.

Men först ska jag se lite film. Bara för att jag kan! :-)

1 comment:

Saltistjejen said...

Så härligt!!!!
Skönt också att halsen är bättre.
Kram!