Monday, February 4, 2008

Dog update

I just picked up the dogs from the vet, they sure weren't their exiting selves! They looked pretty doped up, and Bob had a hard time walking straight.

My two little "drunks" are now enjoying a yummy dinner of soft dog food... Stan only lost one tooth! I am very happy for him!

A few more days of antibiotics and they should be good to go!

3 comments:

Desiree said...

Skönt att höra att det gick bra för vovvsingarna. Bra att de fick en god middag och förhoppningsvis mår bättre om några dagar.

JaCal said...

Skriver svar på din fråga på min blogg här (totalt out of context - haha!)

Frågan är hur din make har sin Exchangeserver konfigurerad. Man kan ju göra en manuell sync, men det är inte så speciellt praktiskt. Exchange stödjer ju IMAP och med det så kan din make låta en BlackBerry sniffa sin in-låda precis som vi gör. Då får man "push" mail till telefonen, och man har möjlighet att markera som läst eller delet:a på telefonen så samma sak hädner på servern.

PocketPC använder ActiveSync för att synka med Exchange. Med SP2 på Exchange stöds push och då kan man få synkning att funka. Vi har kört smartphones i över ett år och bara varit halvnöjda - synken är svår att få till. Låter lätt i teorin strular massor i praktiken. Våra Blackberries gör precis vad vi vill med just e-mail hanteringen - de är mer skapade utifrån just detta. Good luck till maken!

S w e F l o said...

De sover så snött nu de stackarna!

JaCal, tack så mycket, det var verkligen schysst att du gav mig lite "inside info". Så många sorter att välja på, och man vill ju att det ska funka som det ska!