Friday, July 31, 2009

GREAT (not)

Nice little gift Sarah brought home from the Y today, huh? At least there is no hysteria, camp as usual (but with a lot of cleaning going on I noticed at pickup).

Kind of late to notify the Y when they know since Monday that their child was sick with the flu? I bet the Y is not too happy about that!

With a crappy immune system like mine, I am just a tad bit nervous about this entire flu ordeal...

7 comments:

Camilla said...

Förstår att du inte tycker att svininfluensan är världens grej precis.
Här kör de visst igång med massvaccinering i oktober.
Hoppas nu bara att du slipper ifrån det eländet, du har ju nog ändå med sjukdomar.
Håller tummarna

Kram

S w e F l o said...

De säger att vaccinering ska vara klart till i höst, men samtidigt har man ju hört hur det har gått när de har skyndat med vaccinationsframtagning, och folk har blivit sjuka av vaccinet istället! Blev allvarligt sjuk de senaste två ggr jag hade vanlig flunsa, så det är väl det som sitte ri bakhuvudet lite tror jag. Men det ska nog gå bra hoppas jag!

Lotte Jensen said...

Jag har aldrig haft någon som helst influensa i mitt liv. En dag sa chefen att just vår verksamhet bör/måste/ska ta vaccin för att vi ska kunna vara beredda att ta emot brukare om det blev sjukdomar runt i kring dem i deras liv. Sagt och gjort. Jag tog vaccinet och bara någon dag efter var jag fruktansvärt sjuk. Jag har nog aldrig kännt mig så däckat före. Jag tror dessutom att det slog ut hela mitt immunsystem och att jag därefter utvecklade min astma.

Jag är emot att man medicinerar i onödan helt enkelt

S w e F l o said...

Nuförtiden används ju endast döda virus i vaccin för flunsan, så man kan inet bli sjuk av det, bara bygga upp antikroppar. Det kan ju ha varit ett aktivt virus du fick, eller så kanske du hade en allergisk reaktion mot något av tillsatsämnena. Bob dog nästan en gång då han fick en allvarlig reaktion mot ett tillsatsämne i ett rabiesvaccin.

Jag tar hellre ett vaccin än hamnar på akuten igen, det är helt klart. Speciellt när det nu rör sig om en flunsa som kan vara dödlig om man har försvagat immunförsvar som jag.

nika said...

Det där med flunsan är inte alls kul. Jag är också lite orolig för den för fyrans skull...han har ju astma och det är inte kul alls när han blir sjuk. Vi får hålla tummarna för att vi alla förblir friska. kram och ha en skön söndag

Saltistjejen said...

Nej vad konstigt att de iinte "larmade" tidigare!!!!
Hoppas verkliogen att inget av de andra barnen blivit smittade.
Och du gumman, jag förstår om du är orolig. Men jag håller tummarna för att det går bra och att du inte blir smittad. Vare sig av grisen eller något annat otrevligt.
KRAM!

Marianne said...

Å fy så jobbigt! Men jag hoppas verkligen att du klarar dig undan, du om någon ska inte få det där! Jag håller tummarna allt jag kan och hoppas också att du ska kunna få vaccin inom rödaste rappet!

Kramar!