Sunday, April 11, 2010

Urka

Igar hade vi en underbar dag, idag: not so much...

Min dator ar halvdod, sa jag anvander Sarahs just nu, utan svenskt tangentbord...

HELA j-a dagen har jag forsokt fixa med datorn. Maken ar fast pa jobbet med jobb som sprutar ut genom oronen, sa det ar upp till mig att fundera ut detta.

Efter att Windows 7 startar far jag bara en svart skarm med en vit markor. Inget annat. har provat bade det ena och det andra. Min enda tanke var att det kan vara grafikkortet, sa akte ivag och kopte ett nytt, hejda $100... Men nej, ingen skillnad efter den installationen.

Nu forsoker jag gora en System Recovery, da datorn gar tillbaka i tiden till ett specificerat datum da man vet att allt funkade som det skulle. Vi far se om det funkar, annars far jag ringa en datorreparator imorgon, for jag har jobb som ligge rpa hog infor veckan och har INTE tid med detta...

Suck.

Och dessutom vaknade jag mitt i natten med en enorm smarta i hogra ogonlocket (!), har nagon sorts inflammation dar som gor vansinnigt ont. Kan vara lupus eller ett j-a myggbett, har ingen aning. Jag ger det ett par dagar sa far vi ser om svullnaden lagger sig och det kanns battre.

Jag har ju en formaga att fa inflammationer lite har och var, sa man vet ju inte. Men vi hade dessutom en hog myggor som surrade runt i sovrummet i natt, och jag fick bett lite har och dar.

Suck.

1 comment:

Ewa said...

Nu är det tungt. Men det brukar reda sig. Släpp en lite stund och gör inget eller annat. Fokusera utanför problemet typ en timme eller nåt. Kanske en glass i solen för njutning skull. Sen kan man sparka igång skiten igen.

Kramar från Styrmansgatan, Visby