Friday, May 27, 2011

Fredag!

Ja, äntligen! Fast veckan gick i rekordfart... Kan knappt fatta att vi åker till Sverige om 4½ vecka!

Idag ska jag jobba som bara den och sedan njuta av HELG! Imrogon ska vi vara på Longboat Key (en av barriäröarna här utanför) vid 8 på morgonen. Skönt att inte behöva packa en massa mat, bara lite snacks och dricka. Vi brukar nämligen lägga an båten vid en restaruang som heter Mar Vista och äta där. De har bord ute i trädgården och man "parkerar" båten precis framför. Och man får ha hundarna med sig i trädgården, toppen! Det stör ju inte heller att det är en av de mer lyxiga restauranger vad gäller mat heller!

Sedan är det sol och bad med snorkling som gäller (vi brukar också stanna till och utforska någon av de många små obebodda öarna som finns över allt, så hundarna fr rasta sig lite. Och 5 PM ska båten vara tillbaka. Brukar bli en perfekt dag!

1 comment:

Desiree said...

Visst är fredagar underbara. Låter som en perfekt dag imorgon. Tänk att det bara är en månad kvar tills ni kommer hit till Sverige. Kul! Hoppas det blir riktigt fint sommarväder då ni är här. Lika varmt som ni har i Florida lär det ju inte bli men det kan ju vara lite skönt med lite svalka.
Kram !