Tuesday, May 3, 2011

Tisdag

Jag har nu jobbat som frilans i 11 år. Tiden har gått fort!

Jag måste säga att jag verkligen har träffat mitt i prick vad gäller jobb. Eller jag ska nog säga karriär, för det är mer så det känns. Detta är något jag troligen kommer att syssla med resten av livet.

När man har varit så pass sjuk över åren som jag har varit så har det ju varit idealiskt att kunna ta de jobb jag kännt för och jobba då det har funkat.

Varje år känner jag att jag blir bättre och mer kunnig, samtidigt som mitt nätverk av kontakter ökar, vilket betyder fler jobbprojekt.

Tänk om jag hade kännt till den här jobbinriktningen när jag gick på universitetet och pluggade journalism, då hade jag valt helt annorlunda (men det är nog ganska vanligt att folk känner så tror jag, det kan ta ett tag att komma på vad man vill jobba med när man blir "vuxen").

Just nu känns det väl lite stressigt men faktiskt mest väldigt avslappnat (hur nu det kan funka ihop).

Stressigt eftersom jag har det här stoooora projektet vilandes på enbart MINA axlar, men avslappnat eftersom jag har garanterat jobb hela sommaren lång...

Ett litet tips om ni som jag gillar en koffein-kick när ni jobbar: I stället för min klassiska Diet Coke (som har ca 24 gram koffein) provad ejag Pepsi Max, som faktiskt klassas som energidryck. Inget socker men med ginseng och 69 gram koffein (dock mindre ön t.ex Red Bull). Och gott med!

Jag funkar verkligen bättre med koffein, men jag dricke rju inte kaffe så...

Nu tillbaka till arbetet!

1 comment:

Desiree said...

Det är både viktigt och kul att känna att man har hittat ett jobb som funkar. Det här verkar passa dig som handen i handsken. Jag tror att då man pluggar vet man väldigt lite. Man har ännu inte fått chansen att prova på något och vet inte vad man trivs med och vad man passar för. Jag har nu hunnit testa en del och det är först nu som jag känner att jag vet mycket mer vad jag trivs att jobba med och hur jag trivs bäst på ett jobb. Önskar att jag hade haft den här erfarenheten redan då jag pluggade för då hade det nog blivit något helt annat än det jag håller på med idag.
Kram!