Tuesday, August 16, 2011

Jag vill också

...gå mot höst. Men det kan vi ju glömma här i Florida. Här är det varmt och klibbigt som gäller i någon månad till. Sedan blir det varmt men inte så klibbigt, och har vi tur blir det svalt men skönt några månader efter det...

Igår var Sarah hemma hos kompisen A, och de hade visst bott i poolen i stort sätt hela dagen. När jag hämtade henne var hon helt urlakad och supertrött. Massor av motion och dessutom utomhus i värmen, det blir man garanterat mör av!

Idag bar det av till kompisen igen, fast de höll sig tydigen ur poolen fram tilsl tre på eftermiddagen. Jag ska åka och hämta henne om några minuter. Kul att hon kan ha lite kul med sin BFF så här sista veckan av sommarlovet!

Imorgon ska hon vara hemma, men troligen på torsdag kommer kompisen hit hela dagen.

Vi har fått låna beach huset hela helgen igen. Vi har bjudit dit kompisarna som annars skulle hem till oss på middag på lördag, så det blir en heldag på stranden i lyxhuset med trevliga och roliga vännerna! Vi ska se till att ta med massor av gott att äta och dricka. Blir nog en härlig dag!

Om ni vill se hur huset ser ut kan ni kolla in annonsen de har ute, eftersom de ju hyr ut huset, ingen bor där permanent. Himla trevligt att ha snälla kompisar med beach hus man kan låna sådär snällt! :-)

7 comments:

Anonymous said...

Det var en av anledningarna till att jag tyckte Indien var tämligen jobbigt att bo i - alltid samma väder! (Och alldeles för hett för mig...)

Fourmum said...

Vilket fint hus! Hyr de ut per år, månad eller vecka? Mvh Anette

SweFloKeto said...

De hyr ut helst per månad, men de brukar köra veckovis med. Men vill man hyra längre så går det nog bra också! :-)

Fourmum said...

Oj så mkt frågor jag har känner jag.. En fånig fråga kanske, men är priset i annonsen per månad eller år? Vi fundar på en resa till Florida antingen i höst, november/december eller i vår. När är det bäst klimat och minst tornados? Hur många sovplatser finns det? mvh anette

SweFloKeto said...

Jag vet faktiskt inte med priset, men det går ju bra att emaila de som har hand om uthyrningen, Michael Saunders är ett bra företag. Det finns 3 sovrum, ett med dubbelsäng (master), ett med en 150 säng (om jag nu kommer ihåg korrekt) och ett med två sk twin (90 sängar). Uppe finns det 2 hela badrum och nere ett halvt, plus att det finns utrustning för allt man behöver, inklusive tvättmaskin och torktumlare. Det finns dessutom lite böcker, tidningar och spel, plus TV uppe och nere med en massa kanaler, fint stereosystem med. Köket är topputrustat. Det finns utemöbler, grill och liknande. Stranden är dock det bästa! Tänk bara på att vågorna har "ätit" upp en del av sanden, det finns bara 2 palmträd kvar och ingen trappa ner. De har gjort temporära trappsteg tills de får tillståndet beviljat att lägga till mer sand. Läget är lungt men ändå nära till Sarasota, ett stort shoppingcenter och massor av restauranger. Tampa liger ca 1 timma norr, Orlando ca 2 timmar med bil.

SweFloKeto said...

Mest orkanrisk är det i augusti och september, orkansäsongen går från juni till november. Slutet av september brukar det vara lungt, och personligen gillar jag juni. Bra väder för bad, sommarlovets lugn har börjat och orkanerna brukar inte visa sig speciellt ofta så här års.

Anonymous said...

Jätte fint hus! Förstar att ni tycker det är toppen att fa lana det en hel helg!!!
Lisa