Sunday, August 21, 2011

Söndag

Sitter här och jobbar lite. Lite mör efter att ha varit NIO timmar på stranden igår!

Vi hade det SÅ himla trevligt, det var verkligen en sådan där kanondag. Det skadade ju inte att vi befann oss i ett vackert hus bara några meter från den Mexikanska golfen...

Vi hade med oss precis sådär god mat att man bara njuter, en massa kalla läskande drycker, och vi bara pratade och myste. Havet var hur varm som helst och det fanns knappt en annan människa på hela strandremsan. Vi hade utehögtalarna på och spelade gamla sommargodingar hela dagen.

Hundarna var bara så supertrötta när vi kom hem på kvällen. De hade badat de med och fick avsluta kvällen med ett bad hemma. Sedan sov de som stenar, de har fortfarande inte riktigt återhämtat sig! :-)

Efter jobbandet ska vi åka ut till Anna Maria Island och käka lunch på favoriten Rod & Reel Pier, mitt ute i golfen.

Sedan blir det nog bara lite mys hemma, en tvätt eller två ska jag väl klämma in också, så Sarah har rena kläder till första veckan i tredje klass som börjar imorgon.

Igår och idag väckte jag henne vid åtta på morgonen. Inga fler sovmorgnar, det är dags att vänja sig tillbaka till rutinen med sängdags klockan åtta på kvällen och uppgång klockan sju, så jag tänkte att det var bäst att väcka henne tidigt så hon är trött nog att gå och lägga sig vid åtta ikväll! :-)

Hoppas ni alla har en trevlig helg so far!

1 comment:

Anonymous said...

Kommer det inga Sverige bilder snart?? Vill veta vad du sysslade med när du var hemma :-)

SAKNAR DIG mer än nånsig :-(

Kram
Anna