Monday, November 28, 2011

Måndag

De har konstaterat att det är inflammation i ischiasnerven - igen. Denna gång dock på vänster sida och lite värre smärta än vad jag har haft tidigare år, därav fick jag lite panik eftersom jag då trodde det måste vara nått värre såsom njursten.

Men nu kan jag slappna av eftersom jag vet vad som väntar. Det brukar göra ont i några veckor, men inget man dör av, liksom.

Och det gör ju bara ont när jag rör på mig, sitter ner, står eller ligger ner :-)! Ha ha!

Ja ja.

Svärmor kom i alla fall igår, vi hade en trevlig kväll tack vare smärtstillande. Men nu är vardagen här och jag kan inte ta något smärtstillande förens till kvällen, eftersom jag måste kunna köra bil (tur att det är automat och att vänster ben inte behäver användas...)

Hämtade ut hyrbilen igår och gillar inte den alls. För liten och bräcklig. Det KAN ju också ha något att göra med att jag såg en exakt likadan Chevrolet Aveo i samma färg förra veckan. Som hade blivit påkörd bakifrån och liksom inte hade någon baksida kvar... Så inte den säkraste bilen i min bok!

Idag fick jag reda på vem jag blivit tilldelad i julklapsutdelning, ska bli så kul att hitta på en present och skicka den!

Nu måste jag gå igenom min inkorg efter 5 dagars ledigt, hur det nu ska gå eftersom det inte ritkigt går att sitta utan smärta på kontorsstolen. Men julsakerna är uppe, förutom julgranen!

Christmas here we go!!! :-)

2 comments:

Saltistjejen said...

Så bra att du inte behöver oroa dig längre även omdet är otroligt jobbigt att du har så ont. Men det brukar vara skönt att veta vad man lider av och som i ditt falll veta att det inte är allvarligare än vad det är så att säga.
Jag har också fått reda på min julklappskompis! KUUUL!!!
:-)
Krya på dig nu!
kram!

Mrs Clapper said...

Ischias är inte roligt!! Det är den sortens smärta som verkligen söker en som inte går att stänga ute. Hoppas du mår bättre snart och tack för dina fina ord i min blogg! Kram!