Tuesday, November 15, 2011

Tisdag

Tredagarshelg, Sarah lyckades bli sjuk på tordagskvällen, så det blev inte så mycket aktiviteter. När söndagen kom blev jag sjuk och sedan Ken på måndagen. Bara en irriterande förkylning, men ändå (fast enligt Ken är hans version så mycket värre och han är nog döende...)

Vi lyckades dock med hjälp av febernedsättande medel ta oss till den årliga Medeltidsfestivalen i Sarasota. Det var ganska så inte kul. Inte om man är från Gotland och verkligen kan det här med medeltiden och sådant, då spyr man mest på amerikanernas version av hur de tror att det ska vara. Det fanns utklädda som mest såg ut som pirater, och jag såg till och med någon uklädd som någon sorts pixie, direkt från Sagan om Ringen. Typ.

Men om man bortsåg från brist på autenticitet så var det OK.

Annars var det en ganska långsam (bra) helg, med lite pysslande och fixande.

Igår gjorde jag dock misstaget att börja läsa Stephen Kings senaste bok, 11-22-63. HUR spännande som helst! Innehåller time travel och annat smått och gått, med JFK-mordet i fokus. Nu MÅSTE jag ju läsa ut den på stört! Om du inte är en superfan av King kan jag dock rekommendera just denna, eftersom detta är en helt annan sorts bok än han skrivit innan. Eller så kan du vänta tills filmen kommer ut, ska tydligen börja filmas nästa år.

Tur att jag är sjuk idag. Tur att hela huset är städat, tvätten klar och disken fixad. Tur att jag inte måste jobba idag.

Tur det, för idag ska det läsas!

2 comments:

Saltistjejen said...

Å du får gärna berätta när du läst klart! Jag är nyfiken!
krya på dig!!!!
kram!!!

Annika said...

De böcker jag läst av King i mitt liv har jag verkligen tyckt om.
Denna nya verkar oerhört spännande!
Kram!