Monday, November 21, 2011

Storhelg på G

Sarah är ledig onsdag till söndag, härligt! Fick reda på igår att svärmor kommer redan på söndag, så det blev till att boka om lite annat, för henne får vi ju knappt träffa, så man får ta chansen liksom. Senast var i maj!

Idag blir det nog mest lite halvflum, har nämligen en massa film jag gärna skulle vilja fått sett. Sedan blir det nog städ och tvätt varvat med jobb tisdag och onsdag.

Torsdagen är ju Thanksgiving, då blir det uppklätt och fin lunch-buffet, sedan mys hemma med lite mer kalkon och pumpapaj. Det tråkiga med att inte äta hemma är att man inte får några rester att göra kalkonmackor av, så det problemet löser vi genom att tillaga bara själva kalkonbröstet. Då har man kött i flera dagar, mums! Och hur det än är blir det paj från favoritbageriet som drivs av en Amisk familj. SÅ gott!

Fredagen blir det kanske lite naturvandring, vi håller oss i alla fall borta från alla affärerna, eftersom det är Black Friday, dvs. dagen då alla affärerna har superreor (som oftast startar en minut efter midnatt). Då ska det reas! Black Friday heter det eftersom det är affärernas chans att få sitt resultat för året att gå från rött till svart. Men det är FÖR MYCKET folk och crazy! Folk blir ibland skadade eller tom DÖR när folk slåss om att få komma först in. Tacka vet jag nätshopping...

På lördagen gör vi ett nytt försök att ta oss till Legoland... och på söndag kommer svärmor.

Vi hade en härligt slapp helg som avslutades med lite mer än en timmes naturvandring igår vid Desoto National Memorial, fin park som ligger längs med Manatee River, precis där det går ihop med Mexikanska Golfen. Stackars Bob var inte så pigg efter det, han hade världens ledvärk! Han skriker fortafarande när han ska upp och ner från liggande, men jag tror han tyckte det var värt det, han njöt i fulla drag. Bob lyckades också få sig några dopp i floden (nere i bara 20 grader varmt nu).

Nej nu ska jag kolla jobbmailen och sedan slappa me den film (eller ja en brittisk TV-serie i alla fall... En sci-fi som går på svensk TV just nu, Paradox heter den.)

Ha en bra måndag alla!

No comments: